Vesti

HARD SKOOL JE SIGURNO BILA U SLUČAJU G’N’R -A

today29. septembar 2021.

Background

Guns N’ Roses je obradovao svoje fanove singlom „Hard Skool“!

U pitanju je nova verzija neobjavljene numere pod radnim nazivom „Jackie Chan“ koja je napisana za vreme snimanja albuma „Chinese Democracy“. Iako je tokom prethodnih godina više demo verzija kružilo internetom, na konačnom izdanju su radili Slash i Duff McKagan koji su bili odsutni za vreme „Chinese Democracy“ ere.

                                                                 FOTO: Universal Music Serbia

Za razliku od prethodnog singla „ABSUЯD“, takođe nove verzije pesme iz trezora neobjavljenih numera, koji obiluje vokalnim efektima i predstavlja modernu fuziju rep i rok muzike, „Hard Skool“ vraća bend korenima i donosi klasičan rok zvuk po kom je legendarni sastav poznat.

Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Richard Fortus, Frank Ferrer, Dizzy Reed i Melissa Reese su trenutno na turneji u gradovima Severne Amerike, a plan je da Evropu posete sledećeg leta!

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,KULTURNACIJA“ O UNAPREĐENJU DIGITALNIH VEŠTINA UMETNIKA

Kulturnacija je osnovana 2019. godine kao udruženje građana sa dugogodišnjim iskustvom u sektoru umetnosti, muzike i audio-vizuelne produkcije, a sa idejom da podele svoju strast prema muzici i videoprodukciji. Iako mlada organizacija i uprkos COVID pandemiji, Kulturancija je već učetsvovala u nekoliko evropskih projekata, bila domaćin na trening kursa u oblasti video produkcije Visual Storytelling Speaks Louder Than Words i kontinuirano pomagala Perfect Pitch projekatu edukacije mladih DJ-eva. BidToArt je […]

today28. septembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA