Vesti

,,VREME ČUDA“ PREDSTAVLJA SVOJ DEBI ALBUM

today7. decembar 2021.

Background

Beogradska hard rok grupa Vreme čuda objavila je za diskografsku kuću Multimedia Music istoimeni debi album.

Od početka verujući da se kvalitete muzike ne meri tržištem i trendovima, bend Vreme čuda izabrao je teži, ali iskreniji put. Stvaraju i sviraju autorsku muziku, ali slede najbolje primere od 70-tih godina i zlatnog doba rock’n’rolla, do nekih savremenih bendova.

„Muzika za nas nisu cifre, nije biti bolji od drugih, već deliti sa ljudima dobar “vajb”, glasno izgovoriti sve što imaš da kažeš. Naš cilj je da naša muzika dođe do ljudi i da se prepoznamo“ kaže bend.

Mateja Nikolić (bas-gitara, čelo), Mihailo Ristić (gitara, vokal) i Vlada Migrić (bubanj) podeliće deo tog dobrog vajba sa prijateljima i publikom u četvrtak, 9. decembra od 17,00h sati u Multimedia Music Record Store u Sremskoj 2 kada će potpisivati diskove i družiti se sa onima koji žele da se bolje upoznaju sa njima i njihovom muzikom.

FOTO: Album cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,KENI NIJE MRTAV“ SVIRA U AMERIKANI 23. DECEMBRA!

U četvrtak, 23.decembra u koncertnoj sali Amerikana u Domu omladine Beograda, Keni nije mrtav održaće koncertnu promociju albuma ,,Ajmo da plešemo" i ujedno njihov prvi veliki samostalni beogradski koncert. Popularno nazvaniji Keniji, na svom koncertu će imati i nekoliko gostiju o čemu će se oglasiti u narednom periodu, a da celovečernji program postane jedna velika žurka pobrinuće se i DJ kolektivi ,,Jutro" koji će otvoriti program i ,,Blink" koji će […]

today7. decembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA