Vesti

NOVI SINGL GRUPE ,,STEFAN NEMANJA“ U KUĆI STRAVE

today7. februar 2022.

Background

Grupa Stefan Nemanja objavila je singl i vrlo interesantan video spot za pesmu „Bez izlaza“ u kojem glavnu ulogu igra zvezda serije „Igra sudbine“.

Inspiracija za tekst i spot pesme „Bez izlaza“ došla je nakon posete Kući strave. „Iako nisam ljubitelj horora, bio sam opčinjen tom proživljenom fikcijom“ kaže frontmen Nemanja Savić i dodaje: „Ta fikcija me je podsetila na surovu stvarnost i trenutak u kojem se svi nalazimo i gde se svi pitamo ’ima li izlaza?’ i ’šta još može da nas snađe?!’“
Ovo fantastično iskustvo pretočeno je u pesmu i spot koji je i snimljen u ,,Kući strave” čije je snimanje, kažu članovi benda, bilo veoma zabavno.

Glavni akter spota je glumac Pavle Jerinić, poznat širem auditorijumu po mnogim ulogama u domaćim serijama, ali najviše po ulozi u “Igri sudbine” i stranoj naučno-fantastičnoj seriji “Outpost” (,,Predstraža”). Pavle je maestralno izneo ulogu, kao i ostali glumci: Marija Jović, Olivera Mitrović i Stefan Stanković, koji su i inače zaduženi za dozu straha posetilaca ,,Kuće strave”.


Za realizaciju spota je i ovog puta bio zadužen Bojan Stevanović (Kan i Lingus). Pesma „Bez izlaza“ objavljena je pod etiketom PGP-RTS.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ELVIS PRESLY NA NAČIN ,,TENNESSEE WANKERS“ – A U KUGLAŠU!

Tennessee Wankers, autori jedinstvenog projekta „Elvis Connection“, nastupiće prvi put u Kuglašu 11.februara od 21,00h. Ideja projekta „Elvis Connection“ bila je da se snime pesme koje je Elvis Prisli izvodio u svojoj ranoj fazi, primenjujući estetiku Sema Filipsa sa kojim je Prisli u tom periodu sarađivao. Bend Tennessee Wankers želeo je da tokom snimanja upotrebi prednosti moderne tehnologije koja u vreme čuvenog Sun Records studija nije postojala. Postavka je bila […]

today7. februar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA