Vesti

GRUPA SIVI OBJAVILA VIDEO SINGL ,,BLEDIM“

today21. novembra 2022.

Background

Grupa Sivi objavila je spot za pesmu „Bledim“, drugi video singl sa albuma „9“ kojim ovaj romantic grunge bend najavljuje izlazak ovog izdanja i na CD-u.

„Spot praktično obeležava dvadeset godina postojanja benda“ kaže autor i frontmen benda Dejan Mrkalj MrKey i dodaje da veruje da je univerzum uređen savršenim matematičkim pravilima kao i muzika, a da ključ za sinhronizovanje sa njegovim muzičkim univerzumom ima oblik broja 9.

„Spot svojom simbolikom ukazuje na dualnu ljudsku prirodu, muški i ženski princip, prošlost i budućnost i naravno crnu i belu spaja u sivu bezvrememsku neutralnost iz koje samo kroz oči deteta čovek može u da spozna svoju individualnost i slobodu“ kaže o ovom ostvarenju Dejan Mrkalj.

Autentičnost benda Sivi ogleda se u lirskim, poetski obojenim tekstovima, kao i u muzici, baziranoj na alternativnom rokenrolu. Specifična energija bunta i kvalitet izvođenja nastupe benda uživo čine izuzetnim i nesvakidašnjim iskustvom. Kvalitet Sivih, sredinom 2014, prepoznala je renomirana muzička kuća Multimedia Music.

Album „9“ je drugi po redu album benda SiVi koji objavljuju pod etiketom Multimedia Music i dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama a uskoro će biti dostupan i u fizičkom, CD izdanju.

FOTO: Marko Segedinčev

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

BOJANA STAMENOV, SRPSKA ARETA, U KLUBU FEST

Sjajna Bojana Stamenov nastupiće sa svojim bendom u petak, 25. novembra u klubu Fest u Zemunu. Bojana Stamenov, poznata kao srpska Areta Frenklin, jedna je od najkvalitetnijih vokala srpske muzičke scene. Potiče iz muzičke bluzerske porodice i veoma je rano počela da se bavi muzikom, od klasične gitare, preko renesansne i arapske laute i brojnih drugih instrumenata, do raskošne vokalne interpretacije bluza, fanka i soula na mnogobrojnim nastupima, koncertima i […]

today21. novembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA