Vesti

GOBLINI U SUBBEERNOM CENTRU – POVRATAK U PODZEMLJE CETINJSKE!

today18. oktobar 2021.

Background

U proleće 2018. godine Goblini su protresli bunkere pivare Bajloni sa dva rasprodata koncerta posle kojih su publici čvrsto obećali da će se u SubBeerni Centar vratiti prvom prilikom!

Ta prilika se sada, tri i po godine kasnije, i ukazala: u petak, 29. oktobra, jedan od koncertno najaktivnijih bendova ponovo silazi u podzemlje Cetinjske ulice.

Klupski nastupi Goblina nisu toliko česti, a nose posebnu energiju pre svega zbog prisnosti koju bend ostvaruje sa publikom, a koja nije moguća na velikim letnjim scenama i u festivalskim uslovima.

Na beogradskom koncertu u SubBeernom Centru 29. oktobra gosti Goblinima biće grupa Iskaz.

FOTO: Darko Kovačević

Ulaznice su 1.200 dinara u pretprodaji, 1.500 će da koštaju na vratima SubBeernog centra na veče koncerta ukoliko ih ostane!

Broj ulaznica je ograničen.

Ulaznice su u pretprodaji u Anti Shopu / Elektropioniru (Cetinjska 15), kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), počev od sutra – 19. oktobra!

FOTO: Marko Ristić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,DALEKO JE DIZNI“ U NOVOM DOBU I MOĆNOM RUHU, JER ,,SAJSI MC“

Sajsi Mc naša, renomirana beogradska reperka i autorka, objavila je singl ,,Daleko je Dizni" kao remsterizovano izdanje i ujedno najavila jubilarno, specijalno reizdanje kultnog istoimenog albuma! ,,Iza mene je dug put, a ispred mene je Dizni, a koliko volti daleko? Nisam sigurna da i dalje znam odgovor, ali znam da ovaj album nosi ogromnu iskrenost i sirove emocije koje sam proživela dok je on nastajao i uz sve ljude koji […]

today14. oktobar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA