Vesti

ISITINITA PRIČA – XXX GODINA GOBLINA SA NAMA

today13. maj 2022.

Background

Povodom 30. rođendana, Goblini vas pozivaju na veliki koncert 25. juna na Beogradskom sajmu od 21h.

Malo je koncertnih prostora u kojima Goblini nisu svirali tokom tri decenije, a atrijum Beogradskog sajma je posebno inspirativan prostor, idealan za početak rođendanske turneje ISTINITE PRIČE. Ovo će biti prilika da armija fanova, po kojoj su Goblini poznati, vidi i čuje bend u dosad neviđenom ambijentu na najvećem koncertu do sada.

Prvi kontigent ulaznica je dostupan na svim prodajnim TICKETS.RS mestima po ceni od 1000 dinara (1000 za 1000). Posebno dizajnirane karte je moguće kupiti u Metropolisu (Makedonska 21) i Felix Shop-u (TC Sremska). Za ovaj koncert važe i ulaznice kupljene za koncert koji je planiran u Belexpo centru 18. aprila 2020. godine.

Muzička ISTINITA PRIČA grupe Goblini počela je 1992. godine u Šapcu. Za trideset godina postojanja, bend je objavio šest studijskih i tri „live“ albuma i odsvirao na stotine koncerata. Iako su odavno izašli iz okvira underground scene, i danas sa istom energijom sviraju na najvećim binama u regionu ali i u malim, klupskim prostorima. Koncert u atrijumu Beogradskog sajma 25. juna predstavlja krunu njhove dosadašnje karijere.

Goblini nam poručuju:

„BUDITE DEO NAŠE ZAJEDNIČKE ISTINITE PRIČE – VIDIMO SE NA BEOGRADSKOM SAJMU 25. JUNA. IMA NAS!“

FOTO: Marko Ristić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,SAVA ROKA“ DONOSI SREĆU NA PETAK 13.!

Ima li lepšeg spoja nego kada se ljubav za rock'n'roll-om uzme kao povod za plemenita dela? Na današnji dan, petak 13., biće održana treća po redu humanitarna rok žurka ,,Sava Roka" u gimnaziji Sveti Sava. Vuk Marković, glavni ,,krivac" ove beogradske žurke nam je rekao: ,,Nakon tri godine neodržavanja ove manifestacije zbog pandemije konačno su se stvorili uslovi za treće izdanje, a ovoga puta, pored DJ segmenta, koji će činiti […]

today13. maj 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA