Vesti

GLITCH RECORDS SHOWCASE U BEOGRADU 9. APRILA

today6. april 2022.

Background

U subotu 9. aprila u beogradskom KC Gradu održava se Glitch Records Showcase“.

Na Main Stage-u nastupaju Manivi, Nataleé, Weird Fishes, Superpaun i Organizam, dok će vas na Secret Stage-u iznenaditi sve popularniji beogradski DJ dvojac Luton & Šćepine vragolije.

Manivi je u septembru prošle godine objavila svoj drugi album “Mirror” koji je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Istovremeno je i veoma zapaženim singlom “Niko neće znati” najavila da njena publika u budućnosti može da očekuje više pesama sa tekstom na maternjem jeziku.

Nataleé predstavlja sklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Debi album “Osvesti se” objavljen je na samom kraju prošle godine, a osim od ranije poznatih “Ćao” i “Brat”, put do publike pronašle su i pesme “Mesec”, “Prvi plan” i “Remi”. Nataleé će nastupiti u punom sedmočlanom sastavu.

Weird Fishes je prešao dug put od cover dua, do svog debi albuma “Šta ako” objavljenog u decembru prošle godine, sa kojeg su se izdvojile pesme “Voda zove” i “Hoda i sagoreva”. Ovaj duo je u međuvremenu postao četvoročlani bend, a za Showcase-u su spremili sastav iznenađenja.

Organizam je eklektični sastav poznat po svom uvek progresivnom zvuku. Takav je i drugi album “Multiverzum” (2020) sa kojeg su najjači utisak ostavile pesme “Kain” i “Jer si moja”. Usled svima poznatih okolnosti, ovo je na neki način i prva prilika za promociju tog izdanja.

Superpaun se javnosti predstavio prošle godine prvim singlovima “Na vrhu brega” i “Sedi kraj mene”. Vredno rade na svom debi albumu, i koriste svaku šansu da se publici predstave i uživo.

Foto: Glitch Records PROMO

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

HEROJSKA OSVETA LOŠIH ĐAKA

Prvi album punk grupe Patent konačno je dostupan na svim digitalnim platformama! Album ,,Osveta loših đaka” dostupan je za streaming i download! Na albumu “Osveta loših đaka” nalaze se pesme autora, frontmena i basiste benda, Pavla Mitrovića. Poruka koju bend šalje ovim albumom može se sažeti u rečenicu: ,,Budi to što jesi, heroj,drugačiji, nikada njihov, reci glasno zato sam ljut što sam tihi svedok, ali čini dobra dela, sada, i bićeš […]

today5. april 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA