Vesti

GLADNI NAUČNICI OBJAVILI NOV VIDEO SINGL: ,,PROGONE NAS AVETI“ I PITAJU DA LI JE BOLJE IZGORETI NEGO IZBLEDETI?

today24. maj 2024.

Background

Da li je bolje izgoreti nego izbledeti? Gladni Naučnici objavili video spot za pesmu “Progone nas aveti”.

Bend Gladni Naučnici predstavio je video spot za pesmu „ Progone nas aveti “, prvi singl koji najavljuje njihov novi EP „Spontano narušenje simetrije“ (Pop depresija/Kišobran).

Nakon dva dugosvirajuća izdanja “Opšta teorija besmisla” i “Nova kosmogonija” bend se ovoga puta odlučio za kraću formu. EP „Spontano narušenje simetrije“ će imati četiri pesme i pojaviče se sredinom jeseni. Što se same pesme tiče, ona predstavalja posvetu Niel Young-u, jednoj od najvećih ikona rokonrola, a posredno i Kurt Cobain-u. Muziku i tekst pesme potpisuje pevač Vladimir Đoković, a aranžman je rezultat zajedničkog rada sadašnjih i prethodnih članova benda

Pesma je snimana u studiju Music Home. Snimatelj je bio Danilo Jovičić, a producent Ivan Petrović (studio Petrović). Kao i slučaju prethodnih singlova Gladnih Naučnika, video potpisuje Nevena Jovanović. Ona je uradila idejno rešenje, a odgovorna je za sve aspekte realizacije (kamera, režija, montaža). U spotu učestvuju i prijatelji benda Nenad Srećković i Duška Kleut.

Nova postava benda, Lazar Dimitrijević, Igor Pasuljević, Tino Marković, Filip Gajić i Vladimir Đoković, se uveliko sprema za koncertne nastupe i promociju novog albuma. U međuvremenu je planiran izlazak još dva video singla.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DIZAJNIRAJ ROCK RADIO MAJICU – IDEMO JOŠ JEDAN KREATIVNI KRUG U OVOJ 2024!

Ko će ove godine dizajnirati našu majicu!? Tradicionalno, u maju mesecu, krećemo u onu najdražu zajedničku priču - Rock radio na srcu, a vaš predlog majice na suncu! Kako vidiš tvoj Rock radio kada sliku iz glave staviš na papir? I nije važno da li si umetnik, iskusni crtač ili onaj koji ima mašte na pretek, nije važno koliko imaš godina, jer biramo najkreativnije, najslađe, najemotivnije rešenje, ono koje priliči […]

today22. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA