Vesti

NOVI KUTAK KULTURE I UMETNOSTI – GALERIJA ,,KULA“

today12. oktobar 2021.

Background

Ne kaže se slučajno ,,kule i gradovi“, samo što ova ,,Kula“ ima realnu ambiciju da kroz nove modele funkcionisanja i delanja u kulturnom polju materijalizuje duh vremena u kome živimo. Prva programska celina koja počinje sa radom je Galerija Kule.

Galeriju Kula u četvrtak 14. oktobra, od 20h, otvara izložba retrospektive plakata Marka Vulete – Đukanova, publici poznatijeg po svom pseudonimu Floating Bstrd.

Marko Vuleta – Đukanov se bavi dizajnom više od 10 godina, a ovom prilikom prikazaće 80 radova isključivo vezanih za različite klupske večeri najpoznatijih beogradskih i svetskih klubova i muzičara.

Muzičku podršku otvaranju daće beogradski fotograf Boogie, a tokom trajanja izložbe koja je otvorena do 4. novembra, biće organizovani različiti programi koji uključuju radionicu sa umetnikom, vođenja kroz izložbu, jednodnevne video projekcije u hangaru ispred galerije, kao i specifične DJ večeri.

Galerija ,,Kula“ se nalazi u Cetinjskoj 15., u kuli nekadašnje pivare!

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NI TREĆA, NA ŽALOST, NIJE BILA SREĆA – ,,TRICKY“ DOLAZI IDUĆE GODINE.

Legendarni trip-hop muzičar Tricky, usled  i dalje nepovoljne situacije sa kovidom 19, još jednom je bio primoran da odloži beogradski koncert, predviđen za 15. oktobar u Domu omladine, sala Amerikana. Alternativni umetnik je ponovo pomerio celu evropsku turneju. Uskoro bi trebalo da bude poznat novi datum beogradskog koncerta, koji će biti održan tokom sledeće godine. Tricky je, prvobitno, trebalo da nastupi u DOB-u 29. aprila 2020., a drugi predviđen termin […]

today12. oktobar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA