Vesti

FLORENCE + THE MACHINE I MEDUZA DONOSE NOVU PLESNU HIMNU

today15. april 2022.

Background

Pretalentovani i uvek drugačiji Florence + The Machine čvrsto koračaju ka datumu predstavljanja svog petog studijskog izdanja pod nazivom „Dance Fever“, a sledeća stanica na tom putu je nova saradnja – remix singla „My Love“ nastao pod kreativnom palicom svetski poznatog elektronskog tria MEDUZA.

Ova numera već ima jedno remix izdanje za koje je bio zadužen Dave Bayley, frontmen i producent poznatog britanskog benda Glass Animals, koji je ko-producirao i originalnu numeru. Ovog puta, MEDUZA predstavljaju pravu plesnu himnu za koju se veruje da će u narednom periodu vladati klubovima širom sveta. Oni uvode slušaoce u atmosferične klupske dubine, euforične i nesputane. Ritam koji predvodi synth zvuk, obojen je magičnom melodijom koja prenosi transcedentalan osećaj.

Singl „My Love“, kao i prethodni „King“ „Heaven Is Here“, naći će se na predstojećem petom studijskom albumu „Dance Fever“ koji je inspirisan renesansnim fenomenom plesne manije (choreomania) u kom su skupine ljudi, nekada i hiljade, plesale do iznemoglosti. Izlazak izdanja, za čiju produkciju je bio zadužen nagrađivani muzički producent Jack Antonoff, očekuje se 13. maja ove godine.

Foto: universalmusic.rs

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

SVE JOJ JE PROBLEM! SAJSI MC IMA NOVI SPOT

Četiri godine nakon poslednjeg studijskog albuma, Sajsi MC objavila je novi singl i spot pod nazivom „Sve mi je problem“ kojim najavljuje i novi album za maj ove godine. Poznata po svom eksperimentisanju sa muzičkim stilovima i formama ovoga puta se udružila sa muzičkim producentom Thicc boi, koji je deo novosadske rep grupacije Klika. https://www.youtube.com/watch?v=16MkQhxTVoE Kako reperka dodaje, Thicc boi je producent polovine pesama sa predstojećeg albuma, što ukazuje da možemo da očekujemo vrlo reperski stil istog. Deluje […]

today14. april 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA