Vesti

FIVE FINGER DEATH PUNCH I NA TAŠMAJDANU 2. JULA!

today29. juna 2022.

Background

Bliži se i taj dan! Heavy-metal senzacija, američki bend Five Finger Death Punch će održati svoj prvi beogradski koncert u karijeri, 2. jula na stadionu Tašmajdan.

S obzirom da su miljenici mlađe publike, organizator koncerta Charm Music, je omogućio posebne povoljnosti pri kupovini karata za osobe mlađe od 23 godine, koji će ulaznice za parter moći da kupe po ceni od samo 1.800, a za deo ispred bine za 2.900 dinara. Neophodno je samo da se prilikom ulaska na koncert da na uvid lična karta kao dokaz o godinama.

Koncert će početi u 19.45h nastupom predgrupe Solence, poznatog švedskog benda, čija muzika predstavlja mešavinu hard-roka, metala i elektronike.

Tačno u 21.15h na sceni će početi pravi vatromet energije i velika pirotehnička predstava, kakva se može retko videti na nekom koncertu. Pažnju publike ipak drže petorica muzičara koji ne dozvoljavaju da ih savremena tehnologija potisne u drugi plan.

FFDP su svojim energičnim sviračkim umećem pokorili svetsku scenu, a njihov zvuk je prepoznatljiv ljubiteljima heavy-metala, ali i starijim poštovaocima hard roka. Njihov zvuk se sastoji od melodičnih i čvrstih gitarskih rifova, virtuoznih solaža i silovite ritam sekcije. Posebnu draž čitavom nastupu daje karakterističan bariton Ajvana Mudija, koji podjednako dominira kako u brzim numerama, tako i u moćnim baladama. Njihove pesme i spotovi imaju milijarde strimova i pregleda, a tokom aktuelne turneje već ih je slušalo više od milion ljudi.

Ulaznice za koncert Five Finger Death Punch i dalje se mogu kupiti na prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i preko nove online platforme:

https://www.tickets.rs/program/five-finger-death-punch-3188/31859,

a na dan koncerta od 17h karte će moći da se kupe i na blagajni stadiona Tašmajdan.

FOTO: Travis Shinn

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,MISLI“ DAMJANA MANEVSKOG (LELEE, MORVERN, EX MOLOKAI) SU TU

Tri godine od izlaska istoimenog debitantskog albuma Rush to Relax vraća se sa novim albumom koji donosi najraznovrsniji rad ovog DIY rokenrol projekta do sada! Damjan Manevski, makedonski muzičar koji živi i radi u Ljubljani (Damjan je član grupa Lelee, Morvern, ex Molokai), na novoj ploči nastavlja svoj prirodni razvoj kao muzičara, a još više kao pesmopisca potpuno u duhu dobro poznate makedonske muzičke tradicije. https://www.youtube.com/watch?v=0xUlie4NO38   ,,Pesni vo meani" je […]

today29. juna 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA