Vesti

FESTIVAL KLUPSKIH BENDOVA ,,BATES“ – SVAKOG MESECA U KUGLAŠU!

today16. decembra 2022.

Background

Prvi nastup u nizu serijala svirki u okviru festivala klupskih bendova „Bates” biće održan u subotu 17. decembra od 20 sati, u klubu Kuglaš (Đušina 5), kada će se publici predstaviti pop, rock, funky, disco sastav Dea Dia, iz Beograda.

FOTO: Promo materijal Kuglaš/ Dea Dia bend

Ulaz na večeri festivala klupskih bendova „Bates” je slobodan.

Dea Dia je cover bend nastao 2010. godine, prepoznatljiv je po dva moćna i autentična ženska vokala i izvođenju svetskih hitova house, soul, funky i r’n’b muzike, kao i domaćeg i stranog popa i rocka. Ovaj sastav čine iskusni muzičari koje ste mogli da vidite na televiziji, najvećim binama u Srbiji i inostranstvu, ali i u najuticajnijim klubovima.

Koncept festivala klupskih bendova „Bates” zasnovan je na ideji da u toku jedne klupske sezone u Kuglašu, svakog meseca u ovom klubu nastupi jedan ili nekoliko sjajnih bendova, koji u našem gradu već godinama prave najbolje klupske žurke!

Cilj festivala je promocija beogradskih cover bendova, kao i živog gitarskog zvuka, ali i pružanje mogućnosti lokalnim sastavima da sviraju u autentičnom klupskom okruženju sa dugom istorijom, uz odličnu produkciju.

Na kraju sezone, u maju mesecu naredne godine, biće proglašen pobednik festivala, za koga je predviđena i festivalska nagrada.

FOTO: Promo materijal /Kuglaš

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

BOGATI KONCERTNI DECEMBAR U ELEKTROPIONIRU: OBOJENI PROGRAM, VIRVEL, MESSER CHUPS, OMY!

Kraj godine u beogradskom klubu Elektropionir obeležiće šarenoliki koncertni program: od Obojenog programa, preko Virvela, ruske atrakcije Omy do Messer Chupsa. VIRVEL će u Elektropioniru u Cetinjskoj 15 nastupiti u petak, 16. decembra. Na kratko će prekinuti rad na novom albumu kako bi se tradicionalno družili sa najvernijom publikom. ,,Sibir u Beogradu" naziv je ovog koncerta koji nas očekuje u petak, a prisutni će imati jedinstvenu priliku da pretpremijerno čuju […]

today16. decembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA