Vesti

EXIT LANSIRA EKSKLUZIVNU ,,NFT“ KOLEKCIJU!

today9. februar 2022.

Background

EXIT lansira ekskluzivnu NFT kolekciju u saradnji sa velikim muzičkim zvezdama – pridruži nam se na Discordu!

EXIT festival ide u korak sa novim tehnološkim inovacijama – ulazi u Metaverse i najavljuje predstavljanje specijalne digitalne umetnosti u obliku nezamenljivih tokena, odnosno NFT-ova. Prva Exitova NFT kolekcija kreira se u saradnji sa velikim muzičkim zvezdama današnjice i biće dostupna u narednih nekoliko nedelja u NFT prodavnici SolSea.

Požurite i postanite deo naše zajednice na Discordu, jer najbrži dobijaju na poklon ekskluzivan NFT limitirane serije koji delimo samo ovom prilikom! Uz ovaj NFT možete dobiti ekskluzivne sadržaje i druge benefite, kao i poseban status unutar Exitove digitalne zajednice. Ne zaboravite da verifikujete nalog i pratite dalje korake do aktivacije svog NFT poklona koji se nalazi u NFT giveaways!

U skladu sa Exitovom filozofijom da su iskustva uživo nezamenljiva, festivalska NFT kolekcija biće multidimenzionalna, jer će pored vrhunske digitalne umetnosti sa sobom nositi posebno kreirano živo iskustvo. Ono će sa sobom doneti brojna uzbudljiva iznenađenja u vezi sa EXIT festivalom i muzičkim zvezdama, koja je do sada retko ko imao priliku da iskusi.

U NFT prodavnici SolSea, NFT-evi će biti dostupni kroz nekoliko nedelja, a sve novosti o muzičkim zvezdama sa kojima je napravljena umetnička saradnja, datum izlaska kolekcije, i drugi detalji, biće objavljene premijerno u okviru Exitove zajednice na Discordu. Takođe, za više informacija zapratite SolSea i EXIT festival tviter naloge.

EXIT ide u Metaverse i lansira ekskluzivnu NFT kolekciju u saradnji sa velikim muzičkim zvezdama

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

JAZZ SREDOM U KUGLAŠU – OVOG PUTA DIPLOMCI F.M.U. DŽEZIRAJU

U okviru jazz jam session večeri koje se od ove nedelje održavaju sredom, 9.februara od 19,00h sati u klubu Kuglaš nastupiće Eroteme trio! Svake srede očekuje nas novi program u Kuglaš , koji uključuje sve više muzičara.   Jazz sredom #15 vodi Eroteme trio. Eroteme čine mladi muzičari, studenti i diplomci odseka za džez i popularnu muziku na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Ansambl je formiran tokom 2020. godine kao […]

today9. februar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA