Vesti

EX REVOLVERI NA ZAPPA BAZI U ČAST JUBILEJA I NOVOG IZDANJA „100% ROCK’N’ROLL“

today19. decembar 2022.

Background

Grupa Ex Revolveri će u četvrtak, 22. decembra od 21h u klubu Zappa Baza održati veliki koncert kojim obeležavaju 30 godina diskografije.

Povod za koncert je i izlazak novog CD izdanja pod nazivom „100% Rock’n’roll“ objavljenog u septembru za diskografsku kuću Multimedia Music. Novi CD čini 10 najvećih hitova iz perioda Revolvera – kasnije Ex Revolvera od 1992. do 2022. godine. Pesme su snimljene u Beogradu, u studiju Multimedia Music, miks je urađen u Brajtonu, a mastering u Londonu u studiju „Top Floor Production“ Pita Mahera.

Ex Revolveri će nastupiti pojačani Mićom Lukovićem na usnoj harmonici i gitari i Marinom Bošković kao pratećim vokalom. Kao specijalni gost na koncertu nastupiće i Srđan Gojković Gile, frontmen grupe Električni orgazam.

FOTO: Wood

„Publika može da očekuje odličnu svirku i kvalitetno kreativo druženje u novootvorenom klubu Zappa Baza u Beton hali“ kaže frontmen benda Vladimir Jakšić.

Ulaznice za koncert biće dostupne samo na ulazu u klub po ceni od 500 RSD. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci dobijaju i CD „100% Rock’n’roll“!

FOTO: Wood

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KRALJ ČAČKA PRED BEOGRADSKI KONCERT SA NOVIM VIDEO SINGLOM: ,,ZEMLJA NIJE MOJ DOM“

Kralj Čačka predstavlja novi singl i fantazmagorični video koji ga prati i najavljuje koncert u Domu omladine Beograda. Video za ,,Zemlja nije moj dom" delo je Dragomira Nikolića, a spot pogledajte ovde: https://www.youtube.com/watch?v=tvli1c_2caQ Pesma ,,Zemlja nije moj dom'' nastala je krajem 2019. godine, tokom završne faze promocije albuma ,,Spusti svetlost na put". Naslov pesme uzet je za naziv izložbe crteža Nenada Marića u galeriji DOB-a koja se održala iste godine, […]

today19. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA