Vesti

GRUPA PAVEL U PESMI ,,EVEREST“ DONOSI BEZBRIŽNE ZVUKE

today24. aprila 2023.

Background

Grupa Pavel objavila je treći singl sa nadolazećeg novog studijskog albuma. Reč je o pesmi „Everest“ o kojoj je autor Aljoša Šerić rekao:

,,“Everest“ je pjesma o nekim bezbrižnijim danima, kad su parkovi djelovali kao prašume, a brijegovi kao planine. To je posveta djetinjstvu, splitskoj buri i danima provedenima hvatajući krijesnice u tegle od marmelade, igranju na vatalo, kukalo i trule kobile, danima modrica i krasta na koljenima…“.

Autorski potpis novog Pavelovog singla i dalje je onaj Aljoše Šerića. Pesma je snimana u RSL Studiju u Novom Mestu, a delom i u Penthouse studiju u Zagrebu. Produkciju potpisuje Jere Šešelja, dok video spot nosi potpis Radislava Jovanova Gonza.

Na nadolazećoj dodeli muzičke nagrade Porin, koja će se održati 28. aprila, Pavel je nominiran u nekoliko kategorija; za Pesmu godine, Najbolju vokalnu saradnju i Najbolji video spot. Sve te nominacije zaradila je pesma ,,Dani koji sjaje“, snimljena u saradnji sa bivšim članovima Novih fosilaSanjom, Marinkom i Zecom.

FOTO: Goran Berović

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

BEND MEHANIZAM DONOSI ,,SUNCE NAŠEG NEBA“ U KUGLAŠ

Užički bend Mehanizam održaće koncertnu promociju svog debi albuma „Sunce našeg neba“ u petak, 28. aprila u beogradskom klubu Kuglaš. Kao specijalni gosti nastupiće Playdown. Mehanizam je bend iz Užica nastao u maju 2019. godine. Stvaraju muziku koja svoje korene pronalazi u počecima težeg roka kroz prizmu ličnih ideja i različitih muzičkih uticaja. Članovi benda su Ignjat Milićević (klavijatura, vokal), Miloš Milićević (gitara), Matija Tasić (bas gitara) i Srđan Tomić […]

today24. aprila 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA