Vesti

IZAŠAO JE NOVI SINGL I VIDEO SPOT EVE BRAUN ,,TI SI SVE“

today9. februara 2022.

Background

Posle tri godine diskografske pauze, bečejski sastav Eva Braun objavio je novi singl i spot za pesmu „Ti si sve“ u izdanju izdvačke kuće Midget Unit Records.

„Mi se vraćamo na singlove i to me u neku ruku raduje. Paradoks je da se vraćamo na početke rokenrola pedesetih i početkom šezdesetih godina kada su glavni medij bili singlovi, a ne albumi. Na neki način se vraćamo korenima”, izjavio je povodom novog singla i spota Goran Vasović, frontmen Eve Braun.

Pesma je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića. Video spot je delo beogradskog tandema Dragomira Nikolića i Ive Tanacković.

Spot za pesmu „Ti si sve“ dostupan je na zvaničnom YouTube kanalu Eve Braun, a audio singl je dostupan i na digitalnim muzičkim servisima Deezer, iTunes i Spotify, u izdanju Midget Unit Records-a.

Publika će Evu Braun biti u prilici da vidi uživo na koncertu koji će 14. februara održati u Domu omladine Beograda.

Pesmu „Ti si sve“ izvešće premijerno na koncertu pred beogradskom publikom. Povodom predstojeće svirke Vasović je istakao: „Zaželeli smo se svirke. Činjenica je da jako dug period nigde nismo svirali. Skoro tri godine, pa je Dan zaljubljenih ispao kao zanimljiv povod. Ne verujem da će to postati tradicija, poklopio se datum, dugo nismo svirali, mada nikad ne reci nikad“.

Sastav Eva Braun planira da nastavi sa koncertima tokom godine.

FOTO: Ana V. Danilović

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

EXIT LANSIRA EKSKLUZIVNU ,,NFT“ KOLEKCIJU!

EXIT lansira ekskluzivnu NFT kolekciju u saradnji sa velikim muzičkim zvezdama – pridruži nam se na Discordu! EXIT festival ide u korak sa novim tehnološkim inovacijama – ulazi u Metaverse i najavljuje predstavljanje specijalne digitalne umetnosti u obliku nezamenljivih tokena, odnosno NFT-ova. Prva Exitova NFT kolekcija kreira se u saradnji sa velikim muzičkim zvezdama današnjice i biće dostupna u narednih nekoliko nedelja u NFT prodavnici SolSea. Požurite i postanite deo […]

today9. februara 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA