Vesti

EVA BRAUN DONOSI LETO U PROLEĆE SA NOVIM SINGLOM

today10. marta 2023.

Background

Pred veliki aprilski koncert u Beogradu, bečejski sastav Eva Braun objavio je novi singl i spot za pesmu „Jadransko more” u izdanju izdavačke kuće Midget Unit Records.

„Jadransko more je na neki način nastavak naše prošlogodišnje odluke o povratku na singlove. Slično kao i kod pesme „Ti Si Sve“, imamo jasnu ljubavnu tematiku, ali istovremeno i neskrivenu jugonostalgičarsku posveta nekim boljim vremenima, kao i posveta najlepšem moru na svetu.“, izjavio je povodom novog singla i spota Goran Vasović, frontmen Eve Braun.

Pesma je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića. Video spot je delo porodične manufakture bečejske grupe, jer je autorka Tina Stojkov kćerka gitariste Eve Braun, Zvonka Stojkova.Video prikazuje mladi par koji je u potrazi za duhom Jadrana na zimskim obalama ušća Save u Dunav.

Spot za pesmu „Jadransko more” dostupan je na zvaničnom YouTube kanalu Eve Braun, a audio singl je dostupan i na digitalnim muzičkim servisima Spotify, Deezer i Bandcamp, u izdanju Midget Unit Records-a.

Publika će Evu Braun biti u prilici da vidi uživo na koncertu koji će se 7. aprila održati u Domu omladine Beograda. Koncert će biti upriličen povodom četvrt veka njihovog albuma „Heart Core”.

Povodom predstojećeg koncerta, pevač i gitarista Goran Vasović poručuje: „Želimo da ovim koncertom obeležimo 25 godina od izlaska našeg trećeg albuma, koji se u neku ruku može smatrati i novim početkom Eve Braun. Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu. Znam da mnogi ljudi vole taj album, uostalom Heart Core je bio naša najtiražnija ploča. Kada su mi tada pokazivali kako ide prodaja, 85 posto prodatih primeraka bilo je u Beogradu.”

Novi video za pesmu „Jadransko more“ možete pogledati ovde:

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MR.LEE & IVANESKY PREMIJERNO NA KONTAKTU KAO SUPERGRUPA UZ LET 3 I PARAF

Muzički kolektiv Mr.Lee & IvaneSky iza kojeg stoje životni i muzički partneri Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle konačno će se, i to u punom live sastavu, predstaviti i beogradskoj publici, a u sklopu Kontakt muzičke konferencije, showcase-a i festivala. Pripremaju ekskluzivni nastup u Anti Shop Elektropioniru 23. marta u 20h. Na svoje premijerno predstavljanje u Beogradu Mr.Lee & IvaneSky dolaze u punom live sastavu u formatu prave supergrupe u […]

today8. marta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA