Vesti

ESTAS TONNE, VIRTUOZ GITARE, U KOLARČEVOJ ZADUŽBINI 19.OKTOBRA

today25. avgust 2023.

Background

Na zahtev mnogobrojnih fanova, fenomenalni gitarista Estas Tone nastupa 19.oktobra u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine sa Hernanom Suarezom i Konradom Molinom. Ovaj koncert deo je njegove „Rhytms Of Changes“ turneje i predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje gitare i miksa različitih stilova – od flamenka i latino zvuka do elektronske i etno muzike.

Estasa mnogi smatraju ,,gitarskim Bogom“, ali on sebe radije naziva „modernim trubadurom“. Njegova muzika povezuje različite kulture, a koncerti sem sviračkog, nude i spiritualno iskustvo.

FOTO: Geri Dagys

Tone – ovi spotovi i živi snimci imaju nekoliko miliona pregleda, te nije ni čudo što su njegove turneje rasprodate mesecima unapred.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Kolarčeve zadužbine i svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na https://tickets.rs/event/estas_tonne_788

Koncert počinje u 19 časova i planirano je da traje oko tri sata.

FOTO: Ekaterina Rousskikh

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

GRUPA VROOOM 1. SEPTEMBRA ISPRED DOMA OMLADINE IZVODI UŽIVO E.P. ,,PROLAZNO VREME“

Grupa Vrooom održaće koncertnu promociju izdanja „Prolazno vreme“ 1. septembra u 19.30h na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda. ,,Prolazno vreme“ je mini album koji sadrži šest pesama i biće objavljen 31. avgusta za diskografsku kuću Multimedia Music. Na albumu se nalaze i neke od pesama koje su deo tematskog koncerta „Erotizam“. Vrooom će 1. septembra ispred Doma omladine Beograda odsvirati mini koncert od desetak pesama. Tokom nastupa, diskografska […]

today24. avgust 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA