Vesti

JAZZ SREDOM U KUGLAŠU – OVOG PUTA DIPLOMCI F.M.U. DŽEZIRAJU

today9. februara 2022.

Background

U okviru jazz jam session večeri koje se od ove nedelje održavaju sredom, 9.februara od 19,00h sati u klubu Kuglaš nastupiće Eroteme trio!

Svake srede očekuje nas novi program u Kuglaš , koji uključuje sve više muzičara.

 

Jazz sredom #15 vodi Eroteme trio. Eroteme čine mladi muzičari, studenti i diplomci odseka za džez i popularnu muziku na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.

Ansambl je formiran tokom 2020. godine kao trio, a potom kolektiv je proširen na razne sastave. Čine ga Kosta Paunović (gitara), Vukan Potežica (kontrabas) i Dimitrije Mojsijević (bubnjevi).

Pored originalnih kompozicija, na repertoaru će se naći poznate fank i fjužn numere, kao i džez standardi, a nakon toga sledi otvoren jam session i svi su dobrodošli da se priključe!

Ulaz će se naplaćivati 250 dinara, ali organizatori navode da ulaznice ne moraju da plaćaju studenti FMU koji imaju indeks sa sa sobom kao ni muzičari koji će svirati (ali moraju imati instrument sa sobom – bubnjari palice, pianisti indeks ili note). Takođe, studenti bilo kog fakulteta ili srednjoškolci koji sa sobom imaju ideks ili đačku knjižicu plaćaju ulaznicu 150 din.

Kuglaš se nalazi u Đušinoj 5 u Beogradu.

FOTO: Promo materijal Kuglaš

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NOVI SINGL GRUPE ,,STEFAN NEMANJA“ U KUĆI STRAVE

Grupa Stefan Nemanja objavila je singl i vrlo interesantan video spot za pesmu „Bez izlaza“ u kojem glavnu ulogu igra zvezda serije „Igra sudbine“. Inspiracija za tekst i spot pesme „Bez izlaza“ došla je nakon posete Kući strave. „Iako nisam ljubitelj horora, bio sam opčinjen tom proživljenom fikcijom“ kaže frontmen Nemanja Savić i dodaje: „Ta fikcija me je podsetila na surovu stvarnost i trenutak u kojem se svi nalazimo i […]

today7. februara 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA