Vesti

ELEMENTAL NAPOKON U FEST-U!

today3. jun 2022.

Background

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, grupa Elemental, prvi put će nastupiti u klubu Fest 12. juna u 20h u bašti kluba Fest!

Elemental su miljenici beogradske publike, njihovi nastupi su uvek željno iščekivani, a na ovaj u Zemunu publika čeka više od dve godine. Koncert zakazan za mart 2020. godine u Festu bio je rasprodat nekoliko nedelja ranije, ali je zbog pandemije morao da bude odložen, a zatim i otkazan.

Ali ova sjajna grupa nije zaboravila na svoje fanove i tražio se adekvatan datum za ovu svirku – to je 12. jun 2022. godine, i to u bašti kluba Fest!

Elemental je nastao 1998. godine, kada su se okupili kao rap trojka i u toj postavi objavili dva albuma. Nakon toga kreću da nastupaju u sedmočlanoj postavi, netipičnoj za rap formu, zamenjujući semplove odsviranim muzičkim deonicama.

Dve godine nakon objave pandemijskog albuma „Ilica“, zatvorili su krug svojom novom poletnom pesmom „Dvojka“.

Veliki akcenat Elemental je uvek stavljao na svirke uživo, dinamične nastupe i direktnu komunikaciju sa svojom publikom. Zato i ovog puta od njih očekujemo dobar i energičan nastup i koncert koji će se dugo pamtiti!

FOTO: Kristijan Smok

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,EKREM“ JE NOVI VIDEO SPOT ZABRANJENOG PUŠENJA

Udubljen u istraživanje najnovijih teorija zavere, prezauzet svakodnevnim gledanjem u sunce i pentranjem po bosanskim piramidama, Ekrem nije ni primetio da je njegova zanemarena supruga pronašla novu ljubav – čuvenog rokera Seju Sexona! Ovo je u kratkim crtama sadržaj novog, urnebesnog spota za pesmu ,,Ekrem” legendarne grupe Zabranjeno pušenje, u kojem je glavnog junaka, zaluđenog ravnozemljaša i ljubitelja alternativne nauke, dočarao popularni glumac Asim Ugljen. Ovim spotom Zabranjeno pušenje najavljuje […]

today2. jun 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA