Vesti

ELEKTRIČNI ORGAZAM SVIRA ZA SRPSKU NOVU GODINU!

today4. januar 2022.

Background

Na dan kada su i osnovali bend, 13. januara, Električni orgazam održaće ekskluzivni klupski koncert u Anti Shop Elektropioniru!

Orgazam se odlučio za novi beogradski nastup i kako svi oni koji su ostali bez ulaznice za koncert u Kombank dvorani ne bi bili uskraćeni za nastup najdugovečnijeg novotalasnog benda.

U četvrtak, 13. januara, dočekuje se još jedna Nova godina, pa je povoda za slavlje pregršt!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara dostupne su u Anti Shop Elektropioniru, Cetinjska 15, svakoga dana od 12 do 20h!

Koncert Električnog orgazma 13. januara u Anti Shop Elektropioniru počinje u 21h, a klubu se sprovode epidemiološke mere propisane za ugostiteljske objekte na teritoriji grada, što podrazumeva i kovid propusnice, odnosno potvrdu o vakcinaciji, preležanom koronavirusu ili negativni test ne stariji od 48 sati.

FOTO: Mikica Andrejić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,PLANET CARAVAN“ JE DOVEZAO SVOJ DRUGI ALBUM

Smederevski rok bend Planet Caravan objavio je svoj drugi studijski album „Aramat“ za diskografsku kuću Multimedia Music. Album sadrži 9 pesama, od kojih je većina napisana za vreme pandemije. „Većina pesama je nastala u to teškom periodu, kada smo se, usled nemogućnosti da nastupamo, okrenuli zajedničkom pisanju pesama“ kažu članovi benda. Bend s ponosom ističe da na ovom izdanju gostuju Oliver Nektarijević i Boško Bole Stanojević iz benda Kanda, Kodža i […]

today4. januar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA