Vesti

ELEKTRIČNI ORGAZAM KONAČNO SLAVI JUBILEJ DEVETOG DECEMBRA!

today6. decembra 2021.

Background

Kao što je i najavljeno, posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se koncertno obeleži 40. godina Orgazma kako i dolikuje ovako značajnom jubileju. Električni orgazam nastupiće 9. decembra sa početkom u 20h u Kombank dvorani, a legendarni bend je za tu priliku odlučio da okupi brojne kolege i muzičare koji su ih pratili tokom decenija.

,,Uspeli smo da okupimo sve generacije muzičara na ovom slavljeničkom koncertu. Jako nam je drago što će tu biti naše drage kolege iz YU Grupe, Žika i Dragi Jelić, Anton iz Partibrejkersa, kao i Jovec iz originalne postave Orgazma, ali i mlađi prijatelji, koji će u jednom trenutku sa nama podeliti binu i slavljenički momenat: Bojan i Romana Slačala iz benda Artan Lili“, otkriva Srđan Gojković Gile, a najavljuje i još jednu važnu gošću.

,,Posebno nam je drago što će sa nama te večeri biti i Duca Marković, koja će otvoriti slavljenički koncert u Kombank dvorani 9. decembra. Duca je bila prisutna baš te večeri kada je bend nastao u kafani ,,Mornar“, a posle koncerta grupe Leb i Sol koji smo prethodno zajedno posetili upravo u Domu sindikata, kako se tada zvala Kombank dvorana“, dodaje Gile.

Bend za slavljenički koncert u Kombank dvorani priprema i ekskluzivni repertoar na kome će se pored najvećih hitova naći i neke pesme koje Orgazam dugo nije svirao u Beogradu, ali i poseban blok pesama posvećen ,,Paket aranžmanu“. Pored svoje tri pesme sa najvažnije novotalasne kompilacije ,,Krokodili dolaze”, „Zlatni papagaj” i „Vi”, Električni orgazam će po prvi put u karijeri odsvirati i neke pesme Idola i Šarla akrobate koje su se našle na ovoj antologijskoj ploči. Biće to jedinstvena prilika za sve muzičke sladokusce da čuju svoje omiljene pesme uz koje su odrastali, a koje njihovi originalni autori nažalost više nikada neće odsvirati.

Grupa Električni orgazam dobitnik je i ovogodišnje muzičke nagrade „GODUM” za najbolju rok grupu 2020. godine. Ovo značajno priznanje im je nedavno dodelilo Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije.

Ulaznice za beogradski koncert Električnog orgazma u Kombank dvorani 9. decembra su u prodaji na blagajni Kombank dvorane, na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i onlajn putem sajta tickets.rs:

Budući da su i dalje na snazi zdravstvene preventivne mere, posetiocima koncerta biće neophodni digitalni zeleni sertifikati koji mogu biti u digitalnom formatu u telefonu ili odštampani na papiru.

Obaveštavamo zainteresovane novinare i fotografe da zahteve za akreditovanje mogu da pošalju do utorka, 7. decembra, do 12h, na e-mail coka.alt@gmail.com.

U zahtevu za akreditaciju navedite:
– Imena i prezimena članova ekipe i njihove funkcije,
– Kontakt e-mail i telefon,
– Linkove ili opis na koji način je koncert ,,40 godina Orgazma“ najavljen, odnosno gde će biti objavljen izveštaj nakon održavanja koncerta.

*Press akreditacije namenjene su predstavnicima medija, i to: novinarima štampanih medija, TV i radio novinarima, TV i radio ekipama, novinarima portala, dopisnicima i fotoreporterima.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PODSEĆAMO – FINALE BARF-A JE SADA U NEDELJU!

Finale desetog izdanja festivala BARF biće održano u nedelju, 5.decembra u 18.30h u sali Amerikana Doma omladine Beograda. U finalu desetog jubilarnog idanja BARF festivala nastupiće 8 bendova/izvođača. To su Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova (Beograd), Fraktal (Kragujevac), Kontra komitet (Šabac), Ascend (Beograd/Aranđelovac), IV Dan (Beograd), Ivan Kićanović (Beograd), Bol & Dee (Beograd) i Two Coins From Mercury (Srbobran). Pored bendova finalista u revijalnom delu će nastupiti pobednici poslednjeg izdanja festivala, […]

today3. decembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA