Vesti

,,E-PLAY“ PRIPREMA SPECIJALAN KONCERT SA PRIJATELJIMA

today2. novembar 2021.

Background

Dom omladine Beograda predstavlja koncert grupe E-play sa gostima. Bend E-play po prvi put u karijeri pravi specijalan koncert na kojem će podeliti binu beogradskog Doma omladine 27. novembra sa svojim dragim prijateljima i muzičarima.

“Ovo će biti veoma značajan koncert za nas na kojem ćemo imati čast da zasviramo zajedno sa našim prijateljima koji su nam na razne načine pomogli. Kroz našu, ne tako malu, karijeru stekli smo puno prijatelja i nadam se da ćemo svi biti dobro i da će se spisak gostiju samo širiti do 27. novembra. Uskoro ćemo i objaviti nekoliko imena, a neke goste ćemo sačuvati i za iznenađenje” izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Alternativni bend E-Play ima pet studijskih albuma, a tokom 2020. godine objavio je, posle CD-a i digitalnih platformi i prvi vinil u karijeri album „Sloboda“. Tokom pandemije bend je bio veoma aktuelan i prilagođavao se novim okolnostima na razne načine: nastupao je online na holandskom Eurosonic festival-u, objavio spot ,,Sloboda” u kome se pojavljuje Sloboda Mićalović, dobio je nagradu za pesmu i spot godine ,,Sloboda” od RTS-ove emisije Bunt, objavio ,,Srešćemo se neki drugi put live” verziju. Svirali su na čak dva filmska festivala tokom letanje sezone 2021. godine i na bezbroj ostalih muzičkih festivala, među kojima su i velika bina Beer fest-a, EXIT fusion stage, Nisomnija, Air fest, Al Rock fest i mnogi drugi.

Koncert ,,E-play sa gostima” zakazan za 27. novembar u 21 sat organizuje Dom omladine Beograda uz podršku organizacije SOKOJ.

Ulaznice se mogu naći u prodaji od 1. novembra na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda, po ceni od 800 RSD.

FOTO: D.Mataruga

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,ZBOGOM BRUS LI“ U SUSRET TREĆOJ DECENIJI SA PESMOM ,,IGRA“

Novosadska rokenrol atrakcija ZBOGOM BRUS LI ide u susret proslavi tri decenije postojanja i dobre zabave! Pesma ,,Istina" je prvi singl sa novog albuma koji će izaći tokom 2022. godine na vinilu, disku i u elektronskom formatu, a video spot za istu pesmu je urađen uz pomoć njihovih prijatelja ,,BOKSERSKOG KLUBA VOJVODINA". ,,Za puštanje spota smo odabrali momenat kada je u našoj zemlji u toku Svetsko prvenstvo u boksu, sa idejom […]

today1. novembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA