Vesti

KUGLAŠ – DŽEZ SA ,,ZENDEGI“ TRIOM

today20. januara 2022.

Background

U okviru četrnaeste večeri Kuglaš Jam Sessions, ove nedelje, 23. januara u 19,00h sati u beogradskom klubu nastupiće Zendegi trio.

Pravi ljubitelji džeza već znaju da se nedeljom u klubu Kuglaš održavaju sjajni jam sessioni, koji svake nedelje imaju drugačiji program i okupljaju sve više muzičara.

Četrnaesto veče vodi Zendegi trio. Čine ga: Ivan Jovanović (klavir), Vukan Potežica (kontrabas) i Nikola Radojičić (bubnjevi).

U prvom setu izvodiće se autorske kompozicije i originalni aranžmani, posle čega će sešn biti otvoren i svi su dobrodošli da se priključe.

Klub se nalazi u Đušinoj 5, a ulaz na jam session je besplatan.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SARA DŽESIKA PANKER, BAGREMOV MED I AFFLICTION U KUGLAŠU!

Bendovi Sara Džesika Panker, Bagremov Med i Affliction nastupiće u subotu, 22.januara od 20,00h u klubu Kuglaš! Ovu punk/metal/rock svirku, promociju mladih bendova sa scene, bendovi najavljuju ovim rečima: „Vredi čuti, poslušati, primetiti buduće hitove nepoznatih bendova koji rudare svoj put ka slavi! Svima, na već poznatom terenu, održava se prijateljski okršaj bendova u kom nema pobednika. Nakon par piva, koji svima prijaju, svi će zvučati nikad bolje, ili....?!? Nisu […]

today19. januara 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA