Vesti

DUPLI KONCERT MORTAL KOMBATA U BAŠTI KST-A 26. i 27. AVGUSTA!

today20. avgust 2021.

Background

,,Nisam vas čuo dugo, prijatelji stari, kako je napolju drugari?“

stihovi su kojima grupa Mortal Kombat započinje svoj aktuelni singl ,,Zatvor“.

Odgovor na ovo pitanje konačno će dobiti uživo u bašti KST-a u dva navrata – 26. i 27. avgusta.

Brojna publika Mortal Kombata je prvi put u 12 godina negovanja ,,antievrovizijske tradicije“ ostala uskraćena za Antievrovizijski koncert, i to sticajem okolnosti koje se tiču globalne zdravstvene situacije i nepremostivih izazova sa kojima se susreću organizatori masovnih skupova, koncerata i festivala. Ipak, bend je našao rešenje da izađe iz koncertnog ,,zatvora“ i Beograđanima i svim gostima svog grada prirediće dvostruki šou:

i 26. i 27. avgusta, na duplom koncertu, u kultnoj bašti Kluba studenata tehnike!

,,KST nam je izašao u susret i pomogao da se ipak podružimo uživo sa vama. Zbog ograničenog kapaciteta bašte kluba sa jedne, i velikog interesovanja za koncert sa druge strane, omogućeno nam je da nastupamo dva dana zaredom. Broj ulaznica je ograničen i zbog toga savetujemo sve ljude koji žele da dođu, da kupe svoje ulaznice na vreme“, kazao je Miloš Kričković Kriki, frontmen Mortal Kombata.

Dnevne ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 900 dinara, dok će na veče koncerata, ukoliko ih bude ostalo, koštati 1.200 dinara.

Pretprodajna mesta su:
KST (Bulevar kralja Aleksandra 73): radnim danima od 17h do 20h i u večernjim terminima žurki, a subotom od 12h do 00h
Felix Shop (TC Sremska, I sprat): radnim danima od 12h do 20h, subotom od 12h do 16h.

FOTO: Promo materijal benda

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KRALJ ČAČKA POD OTVORENIM NEBOM PROMENADE U NOVOM SADU

Čari leta i slušanja muzike pod otvorenim nebom se nastavlja u okviru serije koncerata udruženja ,,Free Space". Prvi u nizu će biti nastup jednog od dražih domaćih bendova, Kralja Čačka, koji veoma lako i na sasvim autentičan način uvodi u svoj svet sete, zadimljenog blues-a i narativnog jazz-a, iskreno, nenametljivo i zasanjano, kakva je i poezija ključne ličnosti benda - Nemanje Kneževića. Ove subote, 21. avgusta, pod otvorenim nebom TC […]

today18. avgust 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA