Vesti

DUGOOČEKIVANI ALBUM ZOSTERA, ,,NAJGORI“, JE TU!

today18. septembra 2023.

Background

Nakon objavljenih pet singlova ,,Kuda idu svi ti ljudi“, ,,Treba mi keš“, ,,Čovjek želi da je ptica“, ,,Čovjek zvani činjenica“ i ,,Mozak na pašnjak“ grupa Zoster predstavlja svoj dugoočekivani, peti studijski album „Najgori“.

Miks albuma radio je Đani Pervan, master Goran Martinac, muzički producent je Adis Sirbubalo, a vizualno rešenja za omot albuma radio je Sandro Drinovac.

Na albumu su pored starih članova benda Atille Aksoja i Gorana Rebca sudelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj), te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi), Lidija Kordić (prateći vokal).

,,Album ‘Najgori’ je u eteru. To je to. Zoster je rekao što je imao za reći. Od danas počinjemo raditi na novom albumu.“ rekao je Mario Knezović, frontmen benda.

„Najgori“ je dostupan na svim digitalnim muzičkim platformama i uskoro se očekuje i na vinilu i CD-u. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor sa Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“  koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

FOTO: Promo foto

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DUBIOZA KOLEKTIV SLAVI 20. GODINA POSTOJANJA IZDANJEM KULTNIH ALBUMA NA VINILU

U veseloj proslavi povodom 20 godina rada, Dubioza Kolektiv, po prvi put predstavlja svoje prekretničke albume na vinilu. U pitanju su dva kultna izdanja koja su pokrenula Dubiozinu lavinu - „Firma Ilegal“ i „5 do 12“, a koji su upravo danas objavljeni! Ova muzička poslastica samo je početak, jer uskoro planiraju da objave i ostale albume u ovoj rođendanskoj vinilnoj kolekciji. „'Firma ilegal' i '5 do 12' su prvi albumi […]

today15. septembra 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA