Vesti

DREDDUP I MRT U BULEVAR BOOKS!

today19. april 2024.

Background

BULEVAR BOOKS i Crime:Scene Records sa ponosom predstavljaju koncert industrial bendova:

MRT + DREDDUP

 

Novosadski dreDDup i MRT po pri put nastupaju u kultnoj knjižari Bulevar Books, knjižari koja važi za poslednje utočište alternativne misli u Novom Sadu. Bendovi će predstaviće jedan malo drugačiji set novosadskoj publici. MRT kao eksperimentalnija uvertira večeri, najavljuju jedan pravi oldschool industrial set prožet zvucima kasnih 70s i 80s industrial zvuka. Bend uskoro objavljuje svoje novi album, 11. po redu. Frontmen Dr. Death ovaj put najavljuje interesantan nastup.

 

photo: MRT promo

 

Drugi bend večeri, dreDDup planiraju da odsviraju industrial rock setlistu sa nekoliko pesama iznenađenja koje publika nema priliku da čuje često na njihovoj svirci. Bend takođe radi na novim albumima, 3 uporedo a ovo će ujedno biti i poslednji koncert bubnjara Borivoja pred novosadskom publikom – samim tim i poslednja prilika da se bend vidi u ovoj postavi.

 

 

photo: Dreddup, Bulevar Books promo

 

Bulevar Books dodaje: „Veličina nekog grada meri se i diverzitetom muzičkih sastava, pravaca koji oni sviraju, rukavaca i podrukavaca u koje zalaze. Novi Sad može biti ponosan i velikim ga čine i naši sledeći gosti, jedni od prvih i doslednih predstavnika nekoliko (kod nas) marginalizovanih muzičkih pravaca u kojima se majstorski kreću – DREDDUP.“

 

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji u Bulevar Books.

Koncert će se održati u subotu 20. aprila u Novom Sadu, sa početkom u 21:30.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo: dreDDup promo

Written by: Nikola Kalinov

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA