Vesti

DIZAJNIRAJ ROCK RADIO MAJICU!

today2. juna 2023.

Background

Ima li šta lepše, ima li šta draže nego kada se Rock Radio i njegovi slušaoci nađu tamo gde je srcu najbliže!?

I ove godine, kao i prethodne dve u isto vreme, slavimo Rock Radio zajednicu na način koji najviše volimo – dizajniranjem Rock Radio majice za sezonu 2023 / 2024!

Ko će ove godine potpisati dizajne majice koja će se štampati i nositi sve do nekog novog maja!?

Nije mala stvar, ali je svake godine velika konkurencija u kojoj najbolji autorski predlog dobija Rock Radio komplet: majicu, šolju, kriglu, platnenu vreću/ceger i ranac, naravno, sa svojim dizajnom!

Svoj dizajn, nacrt ili skicu pošalji na majica@rockradio.rs do 5. juna 2023.

Tri najbolja predloga objavićemo tog dana na sajtu i na društvenim mrežama Rock Radija, a onda do 15. juna sledi glasanje za najbolji dizajn.

Svoj predlog dizajna pošalji na majica@rockradio.rs. Nemoj da okasniš!

Važna napomena: konkurs je otvoren za sve, nisu pozvani (samo) dizajneri – ovde se najviše ceni ideja i to kako TI vidiš i doživljavaš svoj radio!

 

FOTO: Poster / Rock radio

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL SA ZAOKRUŽENIM PROGRAM OD 22. DO 24. JUNA

Kako bi zadovoljili najrazličitije ukuse publike iz Turističke organizacije Grada Šapca ističu da je došlo do malih izmena tokom prvog festivalskog dana. Umesto Crnog Ceraka, Foxa i Surreala, na Šabačku tvrđavu stižu regionalne zvezde pop rock zvuka: Valentino i Kanda Kodža i Nebojša! Finalni program ŠLFa koji nas očekuje od 22. do 24. juna 2023. godine izgleda ovako: 22. jun: Sick Soul, Valentino, Midgard, Kanda kodža i Nebojša, DJ Mario […]

today2. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA