Vesti

DIZAJNIRAJ ROCK RADIO MAJICU – FINALE!

today6. jun 2024.

Background

Ko će ove godine dizajnirati našu majicu!?

 

Pomno smo pratili vaše predloge, i bilo je zaista teško odabrati 5 najboljih. Ali uspeli smo!

Mnogo kreativnih, emotivnih, škakljivih, zanimljivih i rokerskih rešenja je svakodnevno stizalo na našu mejl adresu. Neka su nas nasmejala, neka ostavila bez teksta, neka raznežila, i u tom moru sjajnih ideja na koje smo i računali (jer ipak pričamo o slušaocima Rock Radija), odabrali smo par ideja za dizajn naše i vaše majice koji na najbolji način oslikavaju ovu rokersku ljubav koji razmenjujemo. A mislimo da bi sjajno oslikali i Rock Radio majice.

Ali sada se pitate vi! U narednoj fazi izbora za najbolji dizajn Rock Radio majice bitni su vaši glasovi. Pet najboljih predloga smo izdvojili i možete glasati za jedan od njih putem instagrama i fejsbuka sve do 7. juna!

 

photo: Rock Radio promo

 

 

Autor pobedničkog predloga dobija Rock komplet: majice, šolje, platnenu vreću/ceger i flašice za vodu sa svojim dizajnom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo: Rock Radio promo

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

ATHEIST RAP SLAVI 35 GODINA KONCERTOM U KST-U!

Legendarni Atheist Rap obeležava 35 godina karijere koncertom u Beogradu ovog petka   Novosadski pank rok sastav Atheist Rap održaće jubilarni koncert u Beogradu ovog petka u bašti Kluba Studenata Tehnike (KST), proslavljajući 35 godina muzičke karijere. Ulaz će biti otvoren od 22 sata, a program počinje u 22:20 nastupom specijalnih gostiju – najmlađeg autorskog pank benda u regionu, Wrishlas, koji čine osnovci iz Sremske Kamenice i Bačke Palanke. Legendarni […]

today6. jun 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA