Vesti

DINA JASHARI DONOSI LEPOTU SNENOG ZVUKA I SLIKE SA NOVOM PESMOM ,,NE SUM TVOJ SON“

today20. novembar 2023.

Background

Makedonska muzičarka i producentkinja Dina Jashari predstavlja novi singl ,,Ne sum tvoj son“ (Nisam tvoj san), kao i video u režiji Aleksandre Kostadinovske. Pesma je dostupna na svim digitalnim platformama, a video pogledajte na zvaničnom YT kanalu.

FOTO: Screenshot

Dina Jashari je tokom poslednjih nekoliko godina potpuno začarala region svojim pesmama, nastupima, energijom i harizmom. Dina publiku osvaja emotivnim tekstovima, divnim aranžmanima i pre svega vrhunskim pesmama koje lelujaju na talasima popa, roka, soula, džeza… 2022. godine dobila je nagradu Zadužbine Milana Mladenovića za najbolju pesmu te godine (,,Doma“), a ova godina bila je u znaku brojnih nastupa po celoj Evropi. Sada je vreme za novu pesmu za koju je Dina napisala reči i muziku, dok je Dragi Ivanov bio koautor aranžmana.

Spot za ,,Ne sum tvoj son“ režirala je Aleksandra Kostadinovska, snimatelj je bio Darko Mitev, a njih dvoje montirali su video i napravili trominutni indi klasik raskošnih boja i emocija. U spotu, uz Dinu Jashari, glavnu ulogu ima gitarista benda Luka Tošev.

Prva prilika da se nova pesma čuje uživo biće u Beogradu u petak 1. decembra gde će Dina Jashari sa bendom biti učesnica jednodnevnog festivala Zumovanje, koji se u Amerikani Doma omladine Beograda organizuje u čast 7. rođendana popularne onlajn radio stanice RadioAparat. Pored Dine nastupiće hrvatska atrakcija Bad Daughter, kao i niška Bohemija, dok će tandem Emma & Jimmy (Ema – KOIKOI, Džimi – Turbo Trans Turisti) imati svoj prvi nastup uživo.

FOTO: Aleksandra Kostandinovska

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

GRUPA M.O.R.T. OBJAVILA SPOT ZA ,,OSOBU A“ I NAJAVILA MINI TUR PO SRBIJI!

Grupa M.O.R.T. objavila je spot za ,,Osobu A" i najavila koncerte u Novom Sadu, Pančevu i Nišu! Sa albuma ,,Samo hrabro i bezveze" grupa M.O.R.T. je izdvojila singl ,,Osoba A" za koju je snimila i spot. Budući da album još uvek nisu koncertno promovisali u Srbiji, novi video singl je objavljen tik pred njihov dolazak u Novi Sad, Pančevo i Niš. ,,Osoba A" govori o hroničnoj šizofreniji našeg društva u […]

today20. novembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA