Vesti

STIGAO JE ,,TOUR“ I DO BEOGRADA – DVA DANA DETOURA U BITEFARTKAFE-U

today24. maj 2023.

Background

Detour je nastao kao nastavak benda Yammat, a od 2006. godine nastupaju pod sadašnjim imenom. Njihov treći album ,,A što ak ja…“ postao je prelomni u karijeri grupe, osiguravši im titulu ,,Perjanice novovalnog popa“ i nagradu Porin za najbolji pop album u 2014. godini. Njihova autorska virtuoznost i kreativnost ne prestaje ni danas, a njihovi singlovi poput ,,Šarena“, ,,Slavlje“, ,,Hawaii“ i ,,Klaun“ to i potvrđuju. Sada nam ovaj popularni bend donosi priliku da uživamo u njihovim hitovima uživo, na jednom od najiščekivanijih koncerata u Beogradu ove godine.

Njihova moć leži, ne samo u njihovim najnovijim hitovima, već i u pesmama starijeg datuma, poput nezaboravnih numera kao što su ,,Ljeto počinje“,,,Mjesec“, ,,Gledano sa strane“ i ,,Prijatelj“ koje su se našle na njihova prva dva studijska albuma. Ovaj legendarni bend nas vodi na nezaboravan muzički put kroz vreme, donoseći nam ono najbolje iz svake faze svoje karijere.

Početkom 2016. godine, Nenad Borgudan ostvario je jedan od svojih najvećih autorskih uspeha sa pesmom "Zaljubila sam se". Ova numera je osvojila top liste i postala je najemitovanija pesma na radijskim stanicama te godine, čime je Nenad dobio zasluženo priznanje za svoj rad. Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro – akustičnog pop zvuka. Bend je ostvario uspehe i sa novijim albumima, ,,Tourdetour“ koji je nagrađen na Rock & Off i Porin nagradama. U 2023. godini izlazi novo izdanje sastava kojim najavljuju dugoočekivani, veliki, zagrebački koncert kojeg će pratiti i regionalna turneja, pa tako i koncerti u Beogradu.

Ovaj legendarni bend nas vodi na nezaboravan muzički put kroz vreme, donoseći nam ono najbolje iz svake faze svoje karijere na dva jedinstvena koncerta u Beogradu, koje ne smete propustiti!

Ulaznice na koncert su u prodaji na svim biletarnicama TICKETS-a, kao i online na sajtu tickets.rs.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

POINCIANA FEELS KAŽE ,,VREME JE ZA SOUL“ I DEBITANTSKI DUPLI SINGL

Vreme je za soul, jer Poinciana Feels debituje zanjihanim zvukom duplog singla ,,Prava stvar"/"Solitude'". ,,Prava stvar" je lep primer šta se desi kada se ljudi okupe oko zajedničke fascinacije soulom, džezom, fankom i world music-om. Grupa postoji od 2020. godine, svirali su tu i tamo, radili na pesmama i čekali trenutak da se predstave.,,Prava stvar" i "Solitude" su najava onoga što dolazi. Poinciana je drvo koje (originalno) raste na Madagaskaru, […]

today23. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA