Vesti

DETOUR DONOSI POSLASTICU X 3: NOVI SINGL, SPOT I VINIL!

today23. oktobar 2023.

Background

Omiljeni Detour uspešnu godinu u kojoj su ostvarili odličan plasman na Dori i objavili hvaljeni album ,,Master Blaster“, koji je popratila opsežna regionalna turneja, završava u velikom stilu.

Detour svoju publiku časti trostrukom poslasticom – novim singlom, spotom ,,Imaš sebe“ i vinilnim izdanjem albuma!

„Imaš sebe“ je poslednji singl sa albuma ,,Master Blaster„, a reč je o pesmi koja govori o: ,,preko potrebnoj ljubavi prema samom sebi, ideji da je sve što tražiš zapravo već u tebi i da ceo svet nastaje iz tebe, pa tako i sve potrebe, problemi, kao i njihova rešenja. Jedino što zapravo imaš, si ti sam i to jedini komad svemira na koji možeš uticati, ili se samo tako čini.“, ispričao je Nenad Borgudan.

Pesmu prati i provokativan video spot koji režijski potpisuje Maro Pitarević koji je o spotu rekao:

,,Izuzetno cenim Detour i radovao sam se našoj prvoj saradnji. Radnju spota smestio sam u studio za ples na šipci, a sniman je tehnikom jednog kadra i pratimo devojku koja je isprva zamišljena jer ‘nikoga nema na horizontu’, ali uz pomoć članova benda, i njene lične odluke, njeno stanje se menja i kroz spot u jednom pozitvnom krešendu ona ponovo nalazi sreću. Ta devojka zamišljena je kao pesma, a bend je tu da njoj bude bolje.“

Uz novi singl i spot, Detour danas slavi i objavu svog prvog vinilnog izdanja. Originalno likovno izdanje vinila potpisuje Igor Jurilj, i uskoro će biti u prodaji u Menartovoj online prodavnici i svim bolje opremljenim muzičkim prodavnicama.

Detourovci su izlazak vinila i singla proslavili sa svojim kolegama i obožavateljima u Zagrebu. Među okupljenima bili su Neno Belan, Aljoša Šerić, Ivan Dečak i drugi.

FOTO: Enora Paola

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

GAZORPAZORP ,,VRAĆA NEŽNOST U GRAD“ NOVIM VIDEO SINGLOM

Srpski post-punkeri Gazorpazorp predstavljaju novi videospot za singl 'Vratimo nežnost u grad' u režiji Riste Zdravkovića, sa kojim zaokružuju svoj poslednji EP ,,Od vazduha i sunca" (Moonlee Records). Gazorpazorp tom povodom kažu: ,,Video spot je nastao u spontanoj saradnji sa mladim umetnikom Ristom Zdravkovićem, koji je slušao našu muziku i deo pesme koristio kao podlogu u kratkom videu u kojem je montirao fragmente svog ličnog života. Nama se taj video dopao […]

today23. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA