Vesti

DEER & BEER FESTIVAL 29. JULA

today18. jula 2023.

Background

Tradicija je ustanovljena, i šestu godinu za redom, tvrdi gitarski zvuk i rok spektakl održaće se na dunavskoj, peščanoj plaži ,,Plave ruže“ u Apatinu.

Nesvakidašnji ambijent, tik pokraj reke, otvoreno nebo, besplatan ulaz, hladno, apatinsko pivo na samom izvoru i svake godine sjajan ,,line-up“ su festival učinili nezaobilaznim za brojne ljubitelje ovakvih dešavana, kako iz Srbije tako i iz regiona.

I ovog 29. jula (subota) očekuje nas sjajna žurka i mnogo gostiju jer su organizatori iz Turističke organizacije Apatin obezbedili nastupe bendova:

za početak i zagrevanje cover band „Besom protiv“, zatim lokalne uzdanice i tradicionalni domaćini iz benda „Majkan“, posle njih tu su „Bolesna štenad“, a na kraju kao šlag na tortu gosti iz komšiluka Balkanska PANK folk wellness atrakcija – grupa BRKOVI !!!

 

 

FOTO: Deer & Beer promo

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

ROLL AND BLUES FEST JE POZITIVA ŠUMANIZMA I RENESANSE!

Treći festival Roll and Blues u Aranđelovcu donosi nam nezaboravnu avanturu ispunjenu muzikom, smehom sa čistom pozitivnom energijom od 26.07. do 30.07.! Partibrejkersi, Ritam Nereda, Bjesovi, Sunshine, Smoke Mardeljano, Iskaz, El Pre3idente, Kanda Kodža i Nebojša samo su neki od izvođača ovog jedinstvenog Festivala Roll and Blues na obroncima planine Bukulja u srcu Šumadije i na manje 80 km od većine gradova Srbije. FOTO: Promo materijal / Poster Od uzbudljivih nastupa […]

today17. jula 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA