Vesti

DARKSHINES JE IZBACIO NOVI SINGL ,,PREDAJ SE“

today21. februara 2022.

Background

Posle trijumfalnog povratka na scenu, nastupom na prošlogodišnjem Arsenal festu i novembarskim hit singlom ,,Zaboravi me”, kultni kragujevački bend Darkshines je za Dan zaljubljenih iznenadio obožavaoce novom pesmom i spotom, ,,Predaj se”.

Provokativan tekst seksepilno kroz spot vizalizuje harizmatična pevačica benda Dušica Đurđević, pevajući ,,…tvoj dah na telu me opija, i plima strasti me celu uzima…”.

Pesmu je komponovao vođa grupe Branislav Blagojević, alias Boža Friedman, a tekst je napisala prijateljica benda Marija Petrović. Miks je delo gitariste kragujevačkog sastava Ivana Ilića Čilija, a spot su producirali Zoran Lazarević Laki i Rax Media.

Singlom ,,Predaj se”, Darkshines najavljuju istoimeni album sa 10 pesama, koji će izaći u martu, u izdanju promoterske kuće Long Play.

Boža Friedman ističe:

,,Sama muzika u sebi već sadrzi neki ‘hot vibe’ osamdesetih, i zato sam želeo neki provokativan tekst, da bih zaokružio priču. S obzirom na to da sam pesmu uradio vrlo brzo i spontano, tekst mi je bio potreban odmah. Nisam želeo da “maltretiram” Jelenu Milovanović, koja nam je uradila većinu tekstova, nego sam trazio po kompjuteru neke koji su čekali da budu primećeni, i naleteo na “ Predaj se“. Reči kao da su pisane za ovu kompoziciju. Mariji Petrović će ovo biti prva pesma koju je ikada objavila”.

FOTO: Zoran Lazarevic Laki

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KONCERT U ATELJEU 212 U ČAST DRAGOLJUBA ĐURIČIĆA

Čovek sa najvećim osmehom na domaćoj muzičkoj sceni, legendarni bubnjar Dragoljub Đuričić, u martu prošle godine preminuo je od posledica koronavirusa i ostavio nenadoknadivu prazninu. Koncert u njegovu čast, biće održan 24. februara u pozorištu Atelje 212, sa početkom u 19.30 sati. Đuričić je u Ateljeu 212 jednom godišnje držao koncerte na kojima je učestvovala bubnjarska elita Srbije i nekadašnje Jugoslavije. FOTO: Tibor Arva Ovogodišnji koncert organizuje izdavačka kuća Lampshade […]

today21. februara 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA