Vesti

,,ENA“ JE U NOVOM RUHU DARKA RUNDEKA & JAZZ ORKESTRA HRT-A

today22. novembar 2022.

Background

Legendarni Darko Rundek, u saradnji sa Jazz Orkestrom HRT-a, predstavlja drugi singl sa nadolazećeg albuma „Za vašu poslijepodnevnu razonodu“!

Radi se o pesmi „Ena“ čiji je aranžman napisao Miron Hauser, nadahnut uličnim povorkama, duvačkih orkestara u New Orleansu. Solista na trubi je Davor Križić, a uz Darka, u ulozi pevača, našli su se još Maja Rivić i Igor Pavlica.

„Nadam se da ćete uživati i malo zaplesati!“ – poručuje Darko Rundek.

Na albumu „Za vašu poslijepodnevnu razonodu!“ će se naći 12 Rundekovih pesama snimljenih sa Jazz Orkestrom HRT-a, u aranžmanima Mirona Hausera, Luke Žužića i Maka Murtića.

Rundek i Jazz orkestar HRT-a, dva dana zaredom, napunili su dvoranu Gorgona u Muzeju savremene umetnosti u Zagrebu, a zajedno su nastupali u Osijeku, Zadru, Makarskoj, Rovinju i jedne letnje večeri na Sunčanoj strani Prisavlja.

Live izvođenje pesme „Ena“ iz MSU-a (2019.), pogledajte na sledećem linku:

FOTO: Promo materijal / Poster

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SEJO SEKSON POZIVA NA ROKENROL FEŠTU U ZAPPA BAZU!

Zabranjeno pušenje održaće koncert 2. decembra u Zappa Bazi u Beogradu, a frontmen benda obećava odličan provod. Legendarni bend, čiji su se članovi pre više od četiri decenije otisnuli na put beskompromisnog rokenrola zaklinjuću se na ,,polovni Fender i napuknuti Shure", nastupa u Beogradu, u klubu Zappa baza, 2. decembra. Frontmen benda, Sejo Sekson, „čovjek starog kova” i autor pesama koje su upisane u istoriju rokenrola na ovim prostorima, najavljuje […]

today22. novembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA