Vesti

CRNA LISTA JE PREDGRUPA KANDI KODŽI I NEBOJŠI U AMERIKANI 3. MARTA

today10. februar 2023.

Background

„Crna lista“ predgrupa bendu „Kanda, Kodža i Nebojša“ na velikom beogradskom koncertu u Domu omladine.

Veliki beogradski koncert i promocija novog albuma „Beton“ u izdanju Mascom Records grupe Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) održaće se u petak, 3. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda.

Karijera grupe Kanda, Kodža i Nebojša je u tesnoj vezi sa navedenim prostorom kom su se u različitim fazama svog rada uvek rado vraćali. Izlazak hvaljenog izdanja „Beton“ je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Muzičku podršku u vidu predgrupe i čast da zagreje publiku imaće bend „Crna lista“. Pioniri beogradske pank scene okupili su se posle četrdeset godina i pod nazivom „Crna lista“ objavili tri zapažena singla „Ipak bojim se rata“, „Moja borba“ i „Tebi dajem sve“. Njihov debitantski album je jedan od zapaženijih u prošloj godini, a njegova koncertna promocija u prostoru kluba „Bistro Mali Pijac“ bio događaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti i medija.

Povodom nastupa u Domu omladine članovi benda su izjavili:

,,Zahvalni smo najvećem beogradskom rokenrol bendu Kanda, Kodža i Nebojša što ćemo našim nastupom uveličati njihovu svečanost. Ujedno bismo zamolili naše fanove da ostanu kod kuće kako ne bi pravili nepotrebnu gužvu. Sviraćemo još!”.

Grupu Crna lista listu čine: Vojislav Bešić – gitara/glas (ex Bezobrazno zeleno), Loka – gitara/glas (ex Defektno efektni/Urbana gerila), Aleksandar Đukić – bas gitara/glas (ex TV Moroni), Goran Sinadinović – gitara (ex Petar i zli vuci) i Relja Obrenović – bubnjevi (ex Petar i zli vuci).

Karte za koncert su u prodaji na tickets.rs i gigstix.com. Posebni paketi za fanove (karta+LP i karta+CD) dostupni su na mascom.rs.

FOTO: Nebojša Babić

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,VEČNA PRAZNINA“ GRUPE MIZAR JE ZAOKRUŽENA ,,NEBESKOM TIŠINOM“

Zajedno sa singlom ,,Izrod", proslavljeni makedonski Mizar, krajem prošle godine objavio je svoj novi studijski album „Večna praznina“. Šesto ukazanje premijerno su imali u decembru 2022. pred beogradskom publikom, gde su fantastičnim koncertom u rasprodanom Domu omladine na najbolji način album predstavili javnosti. ,,Nebesna tišina" poslednji je singl sa albuma, pesma inspirisana kompozicijom ,,Midnight Summer Dream" grupe The Stranglers, prema rečima kompozitora Gorazda Čapovskog, „jednog od najboljih bendova popularne muzike“. […]

today10. februar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA