Vesti

CASSIDY’S BREWERY SU OBJAVILI NOVI SINGL SA ACOM CELTIC – OM

today11. april 2024.

Background

Cassidy’s Brewery objavili su novi singl ,,The Legend of Old Ronnie James“. Pesma najavljuje dugoočekivani drugi album benda ,,Fool’s Hope“, čiji izlazak se očekuje u toku 2024., a sniman je u studiju Citadela pod producentskom palicom Luke Matkovića.

Sa novim materijalom bend nastavlja svoj autorski razvoj, ne gubeći na energiji tipične za zvuk Irish punka po kome su si probili kod publike. Na novom albumu ima i nekoliko gostujućih muzičara, od kojih je upravo najznačajniji gost na ,,The Legend of Old Ronnie James“, gde kao vokal nastupa Aca Celtic, frontmen kultnih Orthodox Celts.

Kako sam bend poručuju: ,,Nakon gotovo trii godine napornog rada i istrajnosti, sa ponosom vam
predstavljamo prvi singl sa našeg dugoočekivanog albuma! Često su nas pitali zašto je sve toliko dugo trajalo, zašto smo se toliko trudili i borili se sa svakom notom i stihom. Odgovor je jednostavan – želeli smo da ovaj album bude nešto posebno, ne samo za nas, već i za sve vas koji nas podržavate.“

Danas, sa zadovoljstvom objavljujemo singl i spot za pesmu „Legend of Old Ronnie James“. Ova pesma nosi sa sobom energiju, strast i priču koju smo pažljivo gradili tokom godina.

Jedan od najuzbudljivijih momenata za nas tokom snimanja ove pesme bio je trenutak kada je naš dragi prijatelj Aca Seltik, iz velikih Orthodox Celts, pružio svoju nesebičnu podršku i gostovao na pesmi. Njegovo prisustvo i doprinos dodatno su obogatili našu muziku i pružili novu dimenziju pesmi. Aca je bio inspiracija i mentor mnogima u irskom punku, i mi smo neizmerno zahvalni što smo imali priliku da sarađujemo sa njim.

Ova pesma je samo početak. Imamo još mnogo toga da vam pokažemo i da podelimo sa vama. Celi album je na putu, i očekuje se da će biti objavljen negde u maju ili junu. To će biti kruna našeg četvorogodišnjeg rada, ali i početak nove faze u našoj karijeri i muzičkom putovanju.

Hvala vam svima na podršci i strpljenju. Nadamo se da će vam pesma „Legend of Old Ronnie James“ doneti isto toliko radosti i inspiracije koliko je nama donela dok smo je stvarali.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ATOMSKO SKLONIŠTE OVOG VIKENDA U KLUBU FEST!

U okviru turneje po omiljenim klubovima širom regiona, legendarni bend Atomsko Sklonište ove subote, 13. aprila nastupa u klubu Fest u Zemunu. Po rečima Bruna Langera, Atomci vrlo retko imaju klupske svirke, pa tako ti koncerti ispadnu neka vrsta ekskluzive. Jedan od omiljenih klubova je zemunski Fest. Bruno Langer i momci ne kriju zadovoljstvo što će se ponovo družiti sa Zemuncima i obećavaju da će dati sve od sebe. Grupa […]

today11. april 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA