Vesti

KONCERTNA PROMOCIJA NOVOG ALBUMA BVANE NA ZAPPA BARCI

today25. avgust 2022.

Background

Beogradski reper Bvana održaće koncertnu promociju albuma ,,Zelena glava i magični kamičak“ u četvrtak 8. septembra na Zappa Barci. Pored Bvane na bini će se naći Lider kao i razni gosti: Eufrat i Mikri Maus Prti Bee Gee, Skaj Vikler, Ajs Nigrutin, kao i još neki gosti iznenađenja. Za atmosferu pre i posle nastupa biće zadužen DJ Mrki.

Bvana nije krio svoje oduševljenje povodom predstojećeg koncerta: ,,Ovo je deseti studijski album i zato žur mora bude epski. Pored novih rokaćemo i dobre stare hitove, letnje a i zimske. Ja ću žonglirati flaše pivske i bacati rime bistre. Nema stajanja brt. Oblaci sivi…” izjavio je Nikola Ćosić poznatiji kao Bvana.

,,Zelena glava i magični kamičak” predstavlja klasični hip hop zvuk devedesetih sa aktuelnim tekstovima koji oslikavaju svet u kome živimo.

Povodom novog albuma Bvana je izjavio: “Svakom od nas je potrebna po jedna zelena glava i magični kamičak kako bi poboljšali svoj kvalitet života. Pesme će vas dići, spustiti, nasmejati, rasplakati, opustiti, razbesneti kao što naziv albuma i kaže.”

,,Minimalac kriminalac” je sedmi singl sa albuma,,Zelena glava i magični kamičak“ na kojem gostuje veliki broj repera iz regiona. Pesma je rađena u saradnji sa makedonskom grupom Zad agolot. Tema pesme je društven o- sociološkog karaktera i govori o životnim izborima koji su nam dati u ovoj zemlji kao i o događajima sa kojima se neretko susrećemo.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Zappa Baru po ceni od 500 RSD, a na samom ulazu koštaće 700 RSD.

FOTO: Miskolci Renato

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

IZAŠAO JE NOVI SINGL GRUPE THE NATIONAL ZA ,,4AD“

Od kako su se vratili na turneju ovog maja, The National svira nekoliko novih pesama uživo, a jednu od njih grupa je objavila i kao novi singl za 4AD. U pitanju je „Weird Goodbies“ feat. Bon Iver. Singl nastavlja tradiciju saradnje Justin Vernon-a (frontmen, autor, multinsturmentalista i pevač indie folk benda Bon Iver) sa bendom The National u studiju i na sceni. „Radi se o tome da otpustimo prošlost i […]

today23. avgust 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA