Vesti

BVANA IZ LAGUNE: ,,SVET POKREĆE ŠKE“

today4. oktobra 2022.

Background

Beogradski reper Nikola Ćosić poznatiji kao Bvana objavio je novi spot za pesmu ,,Svet pokreće ške” sa albuma ,,Zelena glava i magični kamičak” koji predstavlja klasični hip hop zvuk devedesetih sa aktuelnim tekstovima koji oslikavaju svet u kome živimo. Spot potpisuje Renato Miskolci sa kojim Bvana već ima uspešnu dugogodišnju saradnju. U ovom spotu se pojavljuju gumci Nenad Heraković i Đurđina Radić.

Muzička tema, truba kao iz njujorških jazz klubova i dobar gruv su svakako nešto što ćete odmah primetiti na ovoj pesmi, a doprinos srpskih glumaca u ovom spotu budi želju da spot pogledate iznova i iznova. Srpski glumac Nenad Heraković kojeg publika pamti po seriji ,,Montevideo Bog te video” i televizijska, pozorišna, filmska glumica i pevačica Đurđina Radić svojim glumačkim umećem ulepšali su ovaj video rad.

FOTO: Miskolci Renato

,,Zahvalan sam na prilici da radim sa glumačkim veličinama kao što su Nenad Heraković i Đurđina Radić kao i sa talentovanim Renatom Miskolcijem kao i sa celom code produkcijom. Takođe želeo bi da se zahvalim svim dragim prijateljima koji su na ovaj ili onaj način doprineli stvaranju ovog videa. Pesma odudara od mog standardnog fazona i mislim da će ljudima biti zanimljivo da čuju i vide nešto drugačije od mene.” izjavio je Bvana povodo novog spota.

Bvana je do svog uspeha došao velikim radom i za sebe kaže ,,radim iz ljubavi i dolazi mi sve nekako prirodno” pa je i ovog leta bio veoma aktivan.

Nakon uspešnog koncerta na Zapa Barci sledi veliki broj klupskih nastupa po Srbiji.

https://www.youtube.com/watch?v=-GqSl0fbgFU&ab_channel=BvanaHerbalajzer

FOTO: Screenshot

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,ROCKAM DORĆOL“ PRERASTAO U MEĐUNARODNI FESTIVAL

M.O.R.T, NIKOLA VRANJKOVIĆ, SHARKS, SNAKES & PLANES, SMENA 8 i VRPCA u Dorćol Platzu 7. i 8. oktobra 2022. u okviru Rockam Dorćol 2! Prvi Rockam Dorćol održan je 2021. godine kao odgovor na dugu pauzu u susretu bendova sa publikom, izazvanu pandemijskim uslovima. Samo godinu dana kasnije Rockam Dorćol je prerastao u dvodnevni međunarodni festival. Rockam Dorćol 2 održaće se u saradnji sa Rock Village festivalom u Dorćol Platzu 7. […]

today30. septembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA