Vesti

BUČ KESIDI NAJAVLJUJE TREĆI ALBUM VIDEO SINGLOM ,,CURIMO PO ASFLATU“

today7. decembra 2022.

Background

Buč Kesidi, dobro nam poznati pančevački dvojac, predstavlja singl i prateći video spot za pesmu ,,Curimo po asfaltu” kojom najavljuju treći album, a koju su slušaoci Rock radija imali prilike da čuju u našoj rubrici ,,One To Vole Vruće“ koja se emituje svake srede od 10,00h do 11,00h i predstavlja vruće singlove regiona.

,,Curimo po asfaltu”  je prvi singl kojim najavljuju novi album. ,,Uzbudljivo nam je jer mislimo da pesma, kao i album koji najavljuje, zvuči malo drugačije. I proces pisanja i snimanja pesme je bio kompleksniji i intimniji nego do sada tako da je u pitanju nešto novo za nas“, poručuje Buč Kesidi.

FOTO: Sofija Modošanov i Ivana Tešić

Novi i treći po redu studijski album benda biće objavljen na proleće naredne godine, a pratiće ga nekoliko velikih koncerata. Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno muzičko ime u poslednjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma ,,Euforija” i istoimene turneje sa kojom su obišli sve
zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu!

Album je uvršten na lestvice najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi koncertni film ,,Buč Kesidi: Euforija uživo”.
Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe nazivaju, novim singlom uvode u još jedno poglavlje svog rada.

FOTO: Sofija Modošanov i Ivana Tešić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

TRADICIONALNI, PREDNOVOGODIŠNJI, KONCERT NIKOLE VRANJKOVIĆA JE BLIZU!

Tradicionalni prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića biće održan 26. decembra 2022. u MTS Dvorani u Beogradu! Ovaj koncert biće ujedno i beogradska promocija Vranjkovićevog EP-a ,,Teorija Zabave”, koji je krajem proleća 2022. objavljen u izdanju Multimedia Music. Ulaznice se prodaju na blagajni MTS Dvorane i na svim prodajnim mestima Tickets-a. Uz Vranjkovića, na koncertu u MTS Dvorani nastupiće i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Miroslav Užarević, Ivan Petrović […]

today6. decembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA