Vesti

BRAZILSKO – FINSKI HARD CORE PUNK U KLUBU FEST!

today30. avgust 2022.

Background

Kraj leta nam donosi dva zanimljiva benda iz dva različita kraja sveta!

U ponedeljak 5. septembra od 20h u klubu Fest će nastupiti brazilski melodični hard core bend End Of Pipe koji je pod jakim uticajem američke scene ’90. i The Scum Orchestra – finski folk punk bend.

FOTO: Promo materijal

End Of Pipe nam dolazi iz Florijanopolisa, ostrva u Brazilu. Krenuli su sa radom 2006. godine. Krenuli su sa radom 2006. Godine. Popularnost su stekli svirajući na skejt takmičenjima i žurkama u Santa Katarini – ostrva na južnoj brazilskoj obali. Prvi singl objavljuju 2008., a zatim su usledili nastupi sa “Less Than Jake”, “Face To Face”, „No Use For A Name“, „Adolescents“ i mnogim drugim bendovima.

2014. izlazi drugo izdanje – „Keep Running“;
2016. objavljuju split izdanje „Ekuators“ sa čuvenim “Down By Law” (SAD);
2017. idu na svoju prvu USA turneju;
Kasnije nastupaju i na festivalima zajedno sa bendovima “Lag Vagon“, „RVIVR“ i “Comeback Kid“.

 

Scum Orchestra dolaze iz Finske. Počeli su sa radom 2017. godine i stekli dobru reputaciju na sceni rokajući izuzetno energične nastupe. Nekada koriste i barske stolice i kante kao instrumente pa performans neće izostati.
Scum Orchestra je delio binu sa bendovima kao što su Authority Zero, Anti Nowhere League, Oi! Polloi! Debi album „When chaos becomes order” izašao je 2020. godine. Kao lokalna podrška nastupiće beogradski trash metal bend Atomic Fault.

Ponedeljak 05.09.2022. od 20 h, Klub Fest u Zemunu. Ulaznica za ovaj događaj će biti 500 rsd i moći će da se kupi na ulazu.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

BRKOVI POSLE 4. GODINE U BEOGRADU!

Poznati Balkan-pank-folk bend Brkovi, nakon četiri godine održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu, a kao specijalne goste najavljuju popularni bugarski orkestar ,,Kamčija" sa pesmom ,,Kombajn-vršalica" (Vasko Žabata) koja je postala najaktuelniji hit u regionu, a ovo će biti njeno premijerno izvođenje u Srbiji! Još jedan gost koncerta biće Travolta iz Borča Grede koji će svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Šemso i ekipa. Posle poslednjeg […]

today26. avgust 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA