Vesti

GRUV UZVRAĆA UDARAC! ,,BLUZIKA MUZIKA“ NA KALIŠU ZA VIKEND

today19. jula 2022.

Background

Serijal koncerata u okviru letnje scene „Bluzika Muzika“ se tokom jula nastavlja na Kalemegdanu. Jedinstven muzički program je sastavljen od najaktuelnijih imena domaće fank, džez i bluz scene i posetiocima donosi nezaboravnu žurku u ritmovima crnog gruva i Nju Orleansa.

„Bluzika Muzika Vol 1.2“ će se održati tokom 23. i 24. jula na bini iza Prirodnjačkog muzeja i predstavlja drugi od tri događaja u serijalu letnje scene kluba ,,Bluz i Pivo“.

Ovog puta, originalni koncept „open air“ koncertne žurke je inspirisan prvenstveno fankom, a izvođači koji privlače najveću pažnju publike su Bvana i Džezeri iz Lagune, Džejms Braun Tribjut, Maks Kočetov i Branko Marković, a posebno iznenađenje dolazi direktno iz Nju OrleansaDžim Vilson sa svojim pratećim bendom.

Kompletan program je:

23. jul
KOSTA PAUNOVIĆ FUSION KVARTET
A.N.D.R RETROSPEKTIVA
BVANA I DŽEZERI IZ LAGUNE
JAMES BROWN TRIBUTE BELGRADE

24. jul
NIS 7-a ZENA HENRIJA VIII-og
BRAMAX JAZZ
RAIN DOGS – TOM WAITS TRIBUTE BAND
SUPERSI
JIM WILSON

 

Ulaznice u pretprodaji se mogu naći u klubu ,,Bluz i Pivo“, Cetinjska 15, na svim prodajnim mestima Event Team-a, kao i putem sajta tickets.rs, dok će se na dan koncerata prodavati na ulazu. U slučaju lošeg vremena koncerti se premeštaju na lokaciju u Cetinjskoj 15 i koncertni prostor iznad kluba ,,Bluz i Pivo“ kapaciteta za 500 posetilaca.

Za više informacija o izvođačima i celokupnom programu posetite zvaničnu stranu događaja „Bluzika Muzika“ na fejsbuku!

FOTO: Poster ,,Bluzika Muzika“

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NOVI VIDEO I NOVO KOPNO JE TU UZ MUZIKU LP DUA

Muzički inovatori, dobitnici mnogobrojnih nagrada i jedan od najznačajnijih kompozitorsko-izvođačkih dvojaca savremene klasike na Balkanu i šire, Sonja Lončar i Andrija Pavlović kao LP Duo predstavljaju novi muzički video za kompoziciju „Low Tide“. Numera je deo izdanja „Dead Sea“ – drugog studijskog albuma koji je duo u potpunosti komponovao, izveo i producirao za klavire, hibride i sintisajzere. Spot koji na magičan način upotpunjuje atmosferu kompozicije i na vizuelnom nivou osmislio […]

today18. jula 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA