Vesti

BLIŽI SE 24. I 25. MAJ I SPEKTAKL NAJBOLJEG LIVE BENDA NA PLANETI – RAMMSTEIN!

today15. maj 2024.

Background

Rammstein, jedan od najupečatljivijih i najznačajnijih bendova u svetu rok muzike, ponovno stiže u Beograd – u okviru svoje gotovo rasprodate Evropske stadion turneje 2024, a koncerti su zakazani u dva uzastopna dana, 24. i 25. maja. I dok fanovi širom regiona željno iščekuju Rammstein da zapale Ušće, detalji u vezi sa koncertom dodatno pojačavaju uzbuđenje.

Legendarni nemački bend, poznat po svojim epskim performansima i ekscentričnom stilu oduševiće domaće fanove po treći put, obećavajući najveći spektakl koji je srpska prestonica ikada videla. Uzimajući u obzir brojne impresivne činjenice o produkciji, nije iznenađujuće što je dolazak čuvenog benda postao događaj koji se ne sme propustiti. Za potrebe dva koncerta Rammstein-a, u Beograd se dovozi neverovatnih 77 šlepera opreme, a na Ušću gotovo da se pravi mini-grad!

Koncertni prostor zauzimaće oko 240 hiljada kvadratnih metara, a na realizaciji koncerata biće uključeno
oko 1500 ljudi! Izgradnja infrastrukture počeće mesec dana pred zakazane nastupe, a da se radi o događajima kakav region nije video govori i podatak da će samo za izradu bine biti potrebno 6 dana – tri
dana biće neophodno je da se montira čelična konstrukcija bine, dok će isto toliko vremena biti potrebno da se obezbedi adekvatan zvuk i svetlo.Dodatno, poznato je da Rammstein ima impresivne scenske nastupe i neverovatne pirotehničke efekte, pa se očekuje da i u srpskoj prestonici bend po nastupu potroši oko 265 galona specijalnog benzina (više od 1200 litara), što je samo deo onoga što ovaj spektakl čini nezaboravnim.

Podsetimo, koncerti u Beogradu jedinstvena su prilika za sve fanove Rammsteina u regionu, jer će domaća prestonica biti jedini grad u ovom delu Evrope koji će imati čast da ugosti ovu legendarnu grupu – Beograd se našao na listi od ukupno 16 gradova koji će biti deo ove spektakularne evropske Stadion turneje, a nama najbliži gradovi koji su obuhvaćeni ovom turnejom su Atina i Klagenfurt. Ulaznice za drugi šou su i dalje dostupne putem tiketing platforme efinity i putem aplikacije eFinity.

FOTO: Promo materijal / CJensKoch

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KONCERT BENDOVA OXAJO I MITSKO BIĆE 17. MAJA U DOMU OMLADINE!

Dom omladine Beograda predstavlja Oxajo i Mitsko Biće, dve najuzbudljive nove alternativne rok grupe u Beogradu na zajedničkom koncertu u petak, 17. maja od 20.30h u sali Amerikana! Danas još uvek talenti iz andergraunda, sutra možda mejnstrim zvezde. Dođite da zajedno proverimo! Ulaznice su u pretprodaji putem eFinity prodajne mreže i onlajn.   photo: Dom Omladine Beograda promo   Oxajo   Bend iz Beograda koji je privukao pažnju pesmom ,,Put”, […]

today15. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA