Vesti

BILLY IDOL OBJAVIO NOVI SINGL ,,BITTER TASTE“ INSPIRISAN, ZA MALO, FATALNOM NESREĆOM

today27. avgusta 2021.

Background

Dugo ga nije bilo, tačno 7. godina i evo vratio se sa paketom dobrih lekcija, jer kako bi drugačije i mogao dugovečni i veliki Billy Idol!?

Billy Idol je najavio novi EP pod imenom ,,The Roadside“  koji stiže 17. septembra.

Do tada nas je zamislio sa dobrom simbolikom iza novog singla i video spota za pesmu ,,Bitter Taste“ , jer je inspiracija došla od, za malo fatalne nesreće, koju je preživeo na motoru tog februara 1990. godine.

,,Svi smo imali vremena da razmišljamo o sebi u toku pandemije. Zato sam i pisao o nesreći, to je za mene bio veoma značajan momenat.

Jedan deo mene je ostao na tom putu, ali to nije na kraju toliko loša stvar. Bio je to poziv da se probudim, da postanem bolji otac i muzičar”,

kaže Billy Idol.

 

,,The Roadside“ EP sadrži sledeći tracklist:

Rita Hayworth
Bitter Taste
U Don’t Have To Kiss Me Like That
Baby Put Your Clothes Back On

 

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

rock radio hornsman coyote

Vesti

HORNSMAN COYOTE I SOUNDSYSTEM SLAVE 15. GODINA POSTOJANJA!

Hornsman Coyote institucija reggae zvuka i rock'n'roll stvaralaštva na našim prostorima slavi 15. godina stvaranja sa ekipom iz Soundsystem-a u FEST-u! Kažu da će koncertni jubilej biti pažljiv odabir među pesmama koje su tu 15. godina čuvajući duh dub/reggaezvuka na našim prostorima sa Martin Gak akka Martinees-om i Đurđicom Gajić akka Dju u ekipi. Ulaznice će se na veče nastupa prodavati po ceni od 500. dinara, a koncert počinje u […]

today27. avgusta 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA