Vesti

PROMOCIJA ALBUMA ,,PERIFERIJA LJUDSKOSTI“ GRUPE ,,BES“ U KUGLAŠU

today8. oktobar 2021.

Background

U utorak, 12. oktobra u klubu ,,Kuglaš“ grupa BES promoviše svoj album imena ,,Periferija ljudskosti“.

BES se jeste nedavno pojavio na srpskoj rok/metal sceni, ali su njegovi članovi muzičari dobro poznati publici na ovim prostorima koji su svoje iskustvo sticali sa bendovima kao što su Pero Defformero, Concrete Sun, Divlje Jagode, Ritam Nereda, Brat, 357, Tales of Dark, Piknik , Armageddon i mnogi drugi.

Članovi benda BES su Strahinja Cerovina (vokal), Saša Friš (gitara), Andraš Išpan (bas) i Luka Jelisavčić (bubnjevi).

Njihov prvi album „Periferija ljudskosti“, na kojem se nalazi 11 pesama, objavljen je 27.septembra 2021.godine za diskografsku kuću Multimedia music. Album je dostupan na svim prodajnim mestima Multimedia Music, na online prodajnoj platformi Multimedia Music, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Na promociji će govoriti direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović, Stefan Jovčić, voditelj i novinar(RTS Bunt) kao i članovi benda.

Promocija kreće u 17,00h!

 

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

LUKA RAJIĆ – NOVO LICE NAŠE SCENE

Luka Rajić je mladi muzičar iz Beograda koji ovih dana polako osvaja srca publike. Nedavno je nastupio na dva koncerta benda Buč Kesidi u Zagrebu, i kao specijalni gost sa svojim bendom na koncertu Buč Kesidi u Beogradu kod Pobednika. Luka je veću popularnost doživeo sa pesmom ,,Ludim”. Pesma je uhvatila viralnog maha na TikTok-u i doživela veliki uspeh, a na platformi YouTube broji skoro milion pregleda. Upravo sa pesmom […]

today7. oktobar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA