Vesti

BEOGRADSKA ZIMA NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA – BELGRADE ROCKS ZA DŽ!

today17. decembra 2021.

Background

Centar beogradskih festivala – CEBEF i ove godine, povodom novogodišnjih praznika, priređuje raznovrsne događaje u Beogradu, u okviru “Beogradske zime”. Ove godine konačno su organizovani dani posvećeni rock i alternativnim grupama.

U ponudi je zvuk koji je do sada bio ređe zastupljen u prazničnom programu, a na radost publike ova vrsta muzike je sada dobila svoje zasluženo mesto na prazničnoj sceni. U sredu i četvrtak, 29. i 30. decembra ukupno 10 izvođača održaće svoje nastupe za Beograđane i posetioce Beograda. Oba dana nastupi počinju u 17 časova i održavaće se na Trgu Nikole Pašića, a ulaz je slobodan. Trenutno za ovaj program vlada veliko interesovanje širom regiona na društvenim mrežama, a ukoliko bude bilo potrebno izmeniti lokaciju zbog procene prisustva većeg broja publike, javnost će biti naknadno obaveštena.

U sredu, 29.12.2021.  nastupiće: Damir Urban & 4, Električni orgazam, Straight Mickey & The Boyz, Kanda Kodža i Nebojša i Zoster.

U četvrtak, 30. decembra, nastupiće: Bjesovi, Paraf , Obojeni program, Artan Lili i Let 3.

Nova godina na Trg Nikole Pašića stiže i pre rocka. Nama je Deda Mraz novogodišnje želje već ispunio!

Foto: CEBEF promo

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NOVI SINGL RAID-A, JER STVARNO „W.I.T.F.P“.!?

Multimedijalni projekat i singl Radeta Sklopića Raid-a, pod naslovom "What is This Fucking Place?", sinergija je stripa i muzike. Snagom svoje muzike pojačane ilustracijama talentovane Anđele Janković, Raid je distopijsku realnost - a zapravo našu svakodnevnicu - skockao u 12 kompozicija iz kojih se sastoji ,"12 Rooms", njegov novi, drugi po redu album koji će biti objavljen u mart. "What is This Fucking Place?!” je prvi singl sa dolazećeg albuma […]

today15. decembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA