Vesti

,,BENNY HILL“ ROCK SHOW NO. 2 U KUGLAŠU

today15. jula 2022.

Background

Posle vrlo uspešnog koncerta u URMUS – u, četa sa brda nastavlja sa kampanjom u beogradskim klubovima. Okupljeni bendovi oko muzičkog studija ,,Benny Hill“, pozivaju vas u nedelju, 17. jula u 19h, na lajv perfomans u čuvenom Kuglašu.

,,Bendovi različite orijentacije, ali sa zajedničkim ciljem, povratku autorskoj muzici, i njenoj promociji. Ovaj dogadjaj, je logičan nastavak kampanje u različitim koncertnim prostorima. Pozivamo i druge autorske bendove da nam se pridruže u narednim izdanjima! Koncert, kao i naredna izdanja, podržaće Čukafest i Alpen Adria. BRDSKA ARTILJERIJA NAPADA KUGLAŠ!“, kaže ekipa udruženih muzičara pozivajući beograđane na svojevrsni autorski ,,Rok Šou“.

Nastupaju:
Bol & Dee – družina iz raznih BG bendova, okupljena oko Đure Đumića, koji u svojim autobiografskim i životnim tekstovima beži u neku bolju realnost. Eklektični rifovi, spajaju blues, pank, indie rok u specifični muzički izraz.

Intenzivna nega – autorski nastup Raleta Bojanovskog i benda, etabliranog beogradskog gitariste, koji će vas svojim hrapavim glasom, angažovanim tekstovima i vrištavim solo deonicama odvesti u postojbinu ritma i bluza.

 

Pera brada potomak – momci iz kraja, bend koji dolazi, prašteći gitarski rifovi, na tragu Brejkersa i hard roka, i sve to obojeno Golubovim specifičnim vokalom i jasnim unisonim refrenima, koji nose jasnu i jaku poruku, najavljuju svoj proboj na sceni.

DJ jedan Nenad – beogradski DJ, autor najtova ,,Đuskalište“ , ,,Punk i priključenija“, „Burning Down The House“ će takođe podržati događaj i naterati vas na đusku !!!

ULAZ SLOBODAN !!!

LOVE YOU LIVE !

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DREDDUP SLAVI 25 GODINA JOŠ JEDNIM VIDEO SPOTOM

Novosadski industrial rokeri dreDDup imaju novi spot i to za još jednu staru pesmu. U pitanju je numera "Mr.Fooz" koja datira iz 2010. godine i nalazi se na četvrtom albumu benda. Album "dreDDup" izdat je za SKCNS izdatog za izdavačku kuću SKCNS iz Novog Sada. FOTO: Promo materijal Spot je rađen u stop motion tehnici i bilo je potrebno 7600 ručno animiranih frejmova da bi se lego kockice ,,oživele" animacijom. DreDDup […]

today15. jula 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA