Vesti

KAKO TO ZVUČI NA PERIFERIJI LJUDSKOSTI SAZNAJEMO USKORO OD BENDA ,,BES“!

today24. septembra 2021.

Background

Novosadska grupa BES objavila je i četvrti singl kao najavu albuma „Periferija ljudskosti“ koji će se naći u prodaji od 27. septembra!

Nakon prvog singla „Svetionik“ kojim je grupa BES najavila svoj dolazak na scenu, usledila su još dva, ,,Budi svoj”i ,,Krah”.

Sada je pred nama i četvrti singl po redu ove nove novosadske četvorke, pesma „Poslednji i prvi“ kao najava dugo očekivanog albuma “Periferija ljudskosti”.

„Pesma je inspirisana dečakom koji boluje od dvorfizma ali je ujedno posvećena i svim osobama sa posebnim potrebama i bilo kakvim smetnjama za funkcionisanje u svakodnevnom životu. Što se samog videa tiče, izbegli smo da banalizujemo temu pa smo uradili jedan “arti” video gde će ljudi moći na više načina da razmisle o temi i interpretiraju je u svojim glavama“, kaže Saša Friš, gitarista grupe.

Grupa BES nedavno se pojavila na srpskoj rok/metal sceni. Čine je muzičari prilično poznati publici na ovim prostorima koji su svoje iskustvo sticali sa bendovima kao što su Pero Defformero, Concrete Sun, Divlje Jagode, Ritam Nereda, Brat, 357, Tales of Dark, Piknik , Armageddon i mnogi drugi.

Članovi benda BES su Strahinja Cerovina (vokal), Saša Friš (gitara), Andraš Išpan (bas) i Luka Jelisavčić (bubnjevi).

Njihov album prvenac „Periferija ljudskosti” na kojem se nalazi ukupno 11 pesama, objavljen je za diskografsku kuću Multimedia Music.

Album će od 27.septembra biti dostupan na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Video produkcija za ovu pesmu prepuštena je Silardu Antalu, a video spot možete pogledati ispod:

 

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,LIVING IN THE HEART OF LOVE“ U NOVOM RUHU!

Čuveni The Rolling Stones predstavljaju novi muzički spot za numeru „Living In The Heart Of Love“. Pesma je puštena u etar 19. avgusta i jedna je od devet neobjavljenih numera sa kultnog albuma „Tattoo You“! Video je snimljen u Parizu, za režiju je bio zadužen Charles Mehling, a svoj glumački talenat su prezentovale Marguerite Thiam i Nailia Harzoune.   FOTO: Helmut Newton Povodom 40 godina od izdanja „Tattoo You“, legendarni sastav […]

today24. septembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA