Vesti

BELGRADE BEER FEST NAJAVLJUJE PRVE HEADLINERE ZA 2024.!

today12. april 2024.

Background

Dokaz da r’n’r scena i dalje živi: Belgrade Beer Fest najavljuje prve headlinere za spektakularno izdanje 2024!

Na jednom mestu Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, S.A.R.S, SMAK Plus, Goblini i mnogi drugi!

 

 

Najveći festival muzike i piva danas je demantovao sve skeptike i ,,neverne Tome“, potvrđujući line up-om da domaća i regionalna scena i te kako živi, te da r’n’r muzika, uprkos svemu, i dalje ima zavidnu fan bazu i svoje mesto pod suncem.

 

Tvrdokorni zaljubljenici u rokenrol imaće priliku da tokom četiri festivalska dana – od 20. do 23. juna na Ušću, uživaju u energičnim nastupima prvih headlinera Belgrade Beer FestaBeogradskog sindikata, Dubioza Kolektiva, S.A.R.S.-a, Smak Plus-a i Goblina – legendarnih imena koja su obeležila muzičku scenu ovih prostora.

 

photo: Belgrade Beer Fest 2024 promo

 

Iz Skymusic-a, u čijoj organizaciji je Belgrade Beer Fest, rečeno je da je cilj da festival ostane jedan od vodećih muzičkih događaja na ovim prostorima, te da će se potruditi da se ove godine svi veliki bendovi regiona nađu na Ušću, na main stage-u.

 

Kako je najavljeno, publiku očekuje još mnogo iznenađenja i odlične svirke, a do 19.30h tokom četiri festivalska dana ulaz će biti slobodan. Nakon naznačenog vremena ulaz će se naplaćivati, a ulaznice se već danas mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

 

 

 

 

 

 

cover photo: Belgrade Beer Fest 2024 promo

Written by: Nikola Kalinov

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA