Filmovi

SNENA JE ,,ODA MLADOSTI“ ČAROBNE, ISTARSKE KANTAUTORKE, BARBARE MUNJAS

today19. juna 2023.

Background

Barbara Munjas u duhu uspešnog prošlogodišnjeg albuma „Right Place & Right Time“, novu godinu započela je učestvovanjem na Dori 2023. na kojoj je ostvarila odličan plasman sa pesmom ,,Putem snova“ , a sada otvara i novo poglavljenovom, čarobnom, pesmom ,,Oda mladosti“.

,,Kao što sam naslov kaže ovo je oda mladosti, pjesma prožeta sjetom i melankolijom. Označava svojevrsni prelazak u zreliji dio života u kojem prestajemo pretjerano sanjariti te bivamo suočeni s realnošću i činjenicom da vrijeme brzo prolazi i da dani mladenačkog ludovanja i bezbrižnog sanjarenja ostaju iza nas ostavljajući nam samo sjećanja na ambicije i vrijeme kada smo bili mladi i naivno vjerovali u ostvarenje svih snova.“, o pesmi je otkrila Barbara.

FOTO: Promo materijal

Pesmu je aranžirao, miksao i producirao Alen Bernobić koji je ujedno odsvirao većinu instrumenata, dok su na gitarama Alan Rešidović i Barbara Munjas. Mastering pesme je napravio Marko Kalčić: ,,S obzirom na to da je pjesma zaista jednostavna i pitka odlučili smo joj pristupiti na što jednostavniji način potencirajući njezinu prirodnu atmosferu.“, kaže Barabara.

Prateći spot režirali su Barbarini dugogodišnji saradnici Ira & John. U spotu se povlači paralela između nekog prošlog i sadašnjeg života, a glumili su Toni Flego, Mara Prpić i Nina Sabljak.

FOTO: Promo materijal

Pesma ,,Oda mladosti“ dostupna je na svim streaming servisima.

FOTO: Ira&John

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VELIKA EU ŽURKA 24. JUNA U HANGARU! ALPHAVILLE, NIPPLEPEOPLE, STEREO BANANA I NAJBOLJI SRPSKI DJ-EVI

Delegacija Evropske unije organizuje Veliku EU žurku, koja će biti održana 24. juna u Hangaru, Luka Beograd, a svi koncerti su besplatni. Za poseban užitak u koncertima biće postavljena VIP zona, a svi zainteresovani besplatne ulaznice za ekskluzivno mesto u publici će moći da dobiju preko programa radio stanica širom Srbije, kao i preko društvenih mreža EU Srbija Facebook i Instagram . Svaki dobitnik uz VIP ulaznicu dobija i besplatno piće. […]

today19. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA